Scudo Sports

Kıstırdığı bisikletliden dayak yiyen kamyon şoförü

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Haberin detayına çok ulaşamadım ama galiba olay Singapur'da geçiyor sanırım, gerçi bu çok önemli de değil kanımca. Çünkü asıl mesele bisikletliye yapılan muamele ve birçok yerde de durum aynı galiba. Farklı farklı haberlerde bu tip görüntülerle karşılaşıyoruz. Bizim memlekette genelde bıçak/levye/haydar gibi ekipmanları tercih etseler de kamyon şoförleri anlaşılan diğer ülkelerde de durum pek farklı değil, sadece donanımsal/lojistik farklılar görülüyor bu örnekten anlaşılan.
Burada arkadaş sert bir kayaya çarpmış gerçi, şanslı gününde değilmiş sanırım. Bisikletli de sanırım 50'li yaşlarda gibi ama gayet atletik ve dinç, anlaşılan kondisyon yerinde. Şiddetin her türlüsüne karşıyız, hele de bir bisikletliye/sporcuya asla yakışmıyor bence de bu gibi durumlarda tercih ne olmalı sizce?

Kişisel Not: Belaya bulaşmayın, sadece trafik tartışmalarında her yıl yüzlerce insan ölüyor, nedensiz, sebebsiz!

Scudo
Hep içimizden geçip dışımıza vuramadığımız tepki...

Şiddete karşıyım ama çokda karşı degilim yani bazen insan yok yok karşı değilim hakedene dalmak lazım
Şiddetli şiddete karşı durmak bir vatandaşlık vazifesidir

Şiddet çözüm olmasada bazen şiddete karşı şiddet uygulamak iyidir!

sürücü resmen dayak yemek için gelmiş.. tebrik ediyorum kendisini :D

@cazci
Hemen seleyi borusuyla beraber sökeceksin. O kendini biliyor halt zanneden kendini beğenmiş adamın kafaya en sert yerini en sert şekilde vuracaksın.

• Beğen
Tepkiler: meren12
Bisikletliyi gerçekten tebrik ettim. Sadece kendini savunmuş. Kamyon sürücüsü yerdeyken dayağa devam etseydi şiddette dönerdi ki, bir çok kişi bu durumda olayı devam ettirip kafa göz patlatırdı yani.

Süper bir sol kroşe, bisikletliyi kutluyorum. Kamyon şoförü aranmış zaten...

Köpekleri bilirsiniz özellikle başı boş olanların bisiklete karşı ayrı bir alerjileri vardır. :) Ben bisiklet ile ilgili alerjisi olan insanları da bu kategoride değerlendiriyorum. :)

Aksaray esnafını haşat eden İrlandalı ağabey ile bu bisikletçi arkadaş birlikte peloton oluşturup, minibüs hatları,bisiklet yolları gibi aksiyonun eksik olmadığı muhtelif yerlere yönlendirilmelidir.
Şiddet içeren bir videoyu büyük bir keyifle izleyeceğim aklıma gelmezdi.Yalnız bisikletçi arkadaşa küçük bir sitemim olacak. Savunmayı seçmeseydin be reis, direkt ofansif oynasaydın.

Bisikletlinin üzerine kamyon sürmek nedir.

Aklıma arkadaşla tartışıp yokuştan aşağıya inen diğer bisikletli arkadaşları görünce kaçan minibüs şoförü geldi. Arkadaş tarafından bizzat yaşanmış bir olay.

190260
Her eve lazım alüminyum gövde Tchibo pompa. Uzar başlık. Mükemmel tutuş ergonomisi. Bükülmez gövde. Kafaya vurduğunuz basıncı ölçen gösterge. ??

Şimdi @Anonim diyecek ki: Ne çok bastırılmış şiddet duygusu taşıyan varmış.Fırsat bulan linçe girişecek ...:snzdglsn:

• Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
tayt giyiyoruz diye feminem bir spor olarak mı algılanıyor bilmiyorum ama kondisyonu yüksek sporculara bulaşılmaması gerekir. Ama burada şiddet yok .. kavga ettiler bisikletli kazandı. Eğer yerdeyken dövmeye devam etse ozaman şiddet olurdu ..

Kamyoncunun hayata küstüğü anı izledik. Oturdu kaldı saf saf bakınıyor. 25 saniye önceki cevvallik ve de artistliğinden eser kalmadı...?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bu örnek üzerinden gidersek bu olayda ''şiddet'' ; zorunluluktan doğmuştur ve kendini (yaşamını savunma amacı var) savunma adına ''şiddete''başvurmuş bisikletli kişi .bunun için de kimse kusura bakmasın bisikletli abiyi ''şiddetle kınayamıyorum''.

Geri