Scudo Sports

kısrağım, carraro sportive 225

Scudo
Hayırlı olsun bendede Crs 600 var çok memnunum

Gidonu değiştirdiniz mi acaba?

Elcikler kadro ile güzel bir renk uyumu yakalamış, bayıldım. İyi günlerde kullanın :)

teşekkür ederim Tamer bey. bisiklette değiştirdiğim tek şey elcikler oldu(velo barendli-40 tl). inanın bu fiyata (850 tl 10 taksit) daha iyisini,güzelini bulamazdım.

Hocam çok iyi duruyor nazar değmesin :) iyi günlerde kullanın.
Yalnız o kilit hiçbir şeye yaramaz, 1 dakikalık işi var. U kilitlere yönelmenizi şiddetle tavsiye ederim.

gidon u biraz yüksek bulabilirsiniz fotolarda(seleye göre) bu tamamen benim tercihim zira bel fıtığım olduğu için dik pozisyonda oturmam gerekli. bu bisikleti seçmemdeki başlıca unsurlardan biride gidon yükseklik ayarı olması. boyum 1.78 olmasına rağmen selenin yüksekliği bana göre max seviyede, düşünün artık nasıl bir kısrak olduğunu(kadro boyu 51 cm yani large size)ki bu sele en az bi 15 cm falan daha yükselir :)

@Halit Akçiçek

teşekkür ederim. kilit olayı beni de çok düşündürmekte. bu konuyu araştırmaktayım, eywallah...

Hidrolik disklere yönelsem ilk bakacağım modeldi . Fakat 224 modeline baktım v fren için .HD için bakımı zor falan dendi korktum açıkçası. Sorun yaşadınız mı hiç?

Çok güzel bisiklet hayırlı olsun ... Bende bütçe yüksekken Bianchi Touring 613 ile bunun arasında kalmıştım :) Bir de birşey soracam, kutudan plastik pedal mı çıktı?

Renk kombinasyonları mükemmel olmuş göze çok hoş geliyor güle güle kullanın çok güzel bir bisikletiniz var carraro kalitedir.. :)

Abi, yeme bizi donanımdan anlamıyorum demışsınız ama en kralını almışsınız :D:D Bisklet cok guzel maaşallah gule gule kullanın bende crs600 kullanıyorum..

Maşaallah çok harika bir görüntüsü var. Güle güle kullanın. Bende de 224 modeli var. HD fren düşünseydim gözüm kapalı alırdım bu bisikleti.

Çok güzel bisiklet güle güle kullanın yaş sorun olmasın ben de aynı yaşta sayılırım:) şimdiden 4 bisikletim oldu bile

abi hayırlı olsun bende bunu bisikletin resimlerini donanımhaberde gördüm resmen aklımı başımdan aldı. sipariş verdim ALLAH'ın izniyle cumartesi banada geliyor bundan =)) sabırsızlıkla bekliyorum gelince hemen fotoları atıcam zaten :p birde acaba üstünde orjinalden hariç hangi aksesuarlar var ?

Hayırlı olsun.
Bende 1 veya 2 haftaya yüklerim kendi bisikletimin.Vitesini değiştirdim, shimano alivio aldım bu hafta sonu bisikleti hazırlıyacağım yeniden.

arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim. sizlerde güle güle kullanın bisikletlerinizi:) kazasız, belasız sürüşler diliyorum.aldığımdan beri en fazla 20 km falan yapmışımdır, bu sebeple hiçbir sorun yaşamadım.ömrüm yettiği kadar sürmek için bir kereliğine aldım bu yüzden hem görünüş itibari ile hem de performans için hd disk fren olsun istedim. kutusundan metal pedal çıktı. bisikletin sadece elciklerini değiştirdim velo barendli(38 tl) ile ki renk uyumu süper oldu. elciklerden çok memnunum. bunun dışında aksesuar olarak; zoomlu,taşınabilen ön far(18 tl).3 fonksiyonlu,taşınabilen arka far(6 tl). btwin marka suluk kafesi(13 tl). A-101 marketten aliminyum suluk(5 tl) gerçi bunu günlük kullanımlar için görüntü amaçlı aldım, çalınsa da dert diil, normalde mat gri renk laken marka, antibakteriyel kaplamalı suluğum var. birde btwin marka sele altı çanta(tak,çıkar ve su geçirmez 24 tl) aldım. kilidim zaten vardı. pompayı(30 tl imiş) da bisikleti aldığım mağaza hediye etti.sorularınıza topluca cvp veriim dedim:) hoşçakalın... bu arada geçmiş olsun Hakan bey. bir kaza geçirmişsiniz ve bu yüzden arka vitesi değiştirdiniz sanırım. kaça mal oldu vites + işçilik? kullanımda, altusla arasındaki farkları yazarsanız sevinirim. hıı ben şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum ama ilerde belli olmaz tabii ;)

performansı için ne düşünüyosunuz abi konfor ve rahatlık açısından nasıl yoruyor mu?

Geri