Scudo Sports

Kışlık spd ayakkabı.

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Tepki
11.601
Arkadaşlar slm.
Halen shimanonun 4 mevsimlik bir spd ayakkabısını ve 520 kallerini kullanmaktayım. Kış aylarında bu ayakkabı üzerine kılıf geçirsem bile ayaklarımı üşütüyor. İçine iki kat çorap, dışına iki kat kılıf giyiyorum yine olmuyor:eek:

Shimanonun kış aylarında kara, buza vb en uygun kışlık modelleri arasında hangisini tavsiye edersiniz ve nereden bulabilirim. (yani halen stoğunda bulunan mağaza var mı acaba?) Boğazlı bot çeklinde falan olabilir. Yeterki soğuğu az geçirsin. ;) (bakın hiç geçirmesin gibi hayali bir istekte de bulunmuyorum:D )

Eğer isteğime cevap alamazsam, iyi bir kışlık botun altına kal çakmayı dahi düşünüyorum:D :D :D

Scudo
http://www.edinburgh-bicycle.co.uk/catalogue/images/shoe06-shim-mwo2.jpg

Kaçkardaki son 2 çifti Oğuz ve ben aldık. Velespit'te var sanırım.
185usd.
Su,soğuk,çamur,mamur hiçbişey geçirmiyor. Tavsiye ederim. ;)

Şöyle bir model olsa daha koruyucu olmaz mı acaba? (shimano SH-MT90)
http://i106.photobucket.com/albums/m265/ymgirgic/SH-MT90-large_v1_m56577569830601832.jpg

Yukarda adını bahsettiğiniz mağazada bu modelden de gördünüz mü? ve bunlara 520 nin kalleri uyar mı?

Çok soru oldu kusura bakmayın :)

Mesut Ağabey; benim önerdiğim model tamamen goretex kaplı, Oğuz Özçelik adlı arkadaşım bisikletle kuryelik yapıyor İstanbul'da. Kendisi her türlü koşulda test etti. Sonuç mükemmel. 520-540-959 fark etmiyor. Başka markalar da olabilir. Vida yerleri standarttır her tür cleat uyar.

• Beğen
Tepkiler: tayfur
@rahmankarataş

Evet biraz öyleler ancak, üşürken hafif olmanın faydası olmuyor:D
Selamlar.

kesinlikle bana lazim, bendeki yazlik fileli nasil hava aliyo anlatamam :)
donuyo ayaklarim resmen,
fiyatida masallah iyiymis :rolleyes:

mantis in gosterdiginin kirmizisi var bende belki 10 sene once almistim. hem inanilmaz saglam hem kisin problem yasatmiyor. camur su almiyor, diger ayakkabilara oranla daha sicak tututor. problemi hava lamiyor uzun turlarda ayaklar tursu gibi oluyo. yazin hic giylmiyor.

SH-MT90...

1024 GR ağırlığı var... Ama aradığınız ayakkabı cidden budur... Bu ayakkabı için tavsiye edilen pedallar: PD-M647, PD-M545, PD-M424... Bu pedallar içinde de PD-M647 'yi seçin derim... Kolay gelsin...

Lake MXZ301 Winter Mountain Bike Shoes Price: $169.95

Answer Kashmir Winter Shoe Price: $148.95

bu spdlere de e-bay yada yurtdışındaki sitelerden ulaşabilirsiniz

Geri