Piyasada o kadar çok eldiven var ki, btwin ve shimano eldiven kullandım, shimano 1 5 derece işe yarıyordu, malum bisiklet te durum farklı hele ki sürerken.
Kışın önerebileceginiz rüzgar ve yağmur etkili eldiven ariyorum ,(windstopper and waterprof)
(link) bu eldiven hoşuna giderse almanı tavsiye ederim olumsuz yorumu sadece şu fazla kalın olması hafif yağmurdan rüzgar geçirmemesi başka eldivenle giyilmemesi gibi özelliklerde göreceğin gibi fiyatı çok uygunda zaten
@KUTAY67 TheNorthFace'in Windstopper eldivenini almıştım geçen sene, kışın ortasında karla uğraştıktan sonra eldiveni çıkarınca ellerimin hala sımsıcak olduğunu farkedebiliyordum. Rüzgar geçirmez yapısı sayesindede elcikleri tutarken gelen rüzgar elinizi üşütmüyor, tabi fiyatıda o anki kurla 120-140₺ arasıydı
@KUTAY67 Eldivenin ortasında elin kaymaması için silik küçük küçük toplar bulunmakta buda surtunmeyi artırmaktadır. Sırf bisiklet için uretilmiş bir eldiven değil ancak eldiven bisiklet kullanımına çok uygun, eldiveni çıkarmadan akıllı telefonunuzlada ilgilenebiliyorsunuz. Eldivenle ilgili izlediğim ilk videoda adam yol bisikleti sürüyordu zaten
@KUTAY67 (link) bunu kullanıyorum, henüz aşırı soğuklarda denemedim ama 8 derecede eldiveni çıkarınca ellerim sıcacıktı, rüzgar zaten geçirmiyor.Su geçirmeme konusunda ise sadece su tutmayan , üstünden akıtan bir yapısı var.Üstüne musluk açarak denedim ve doğrulandı
Zamanı değil arkadaşlar ama bu kış soğuk bölgelerde kullandığınız elleri üşütmeyen eldiven tavsiyeniz var mı?
Önümüzdeki kış için hazırlık yapıyorum şimdiden.
Tabii Allah ömür verirse.