Scudo Sports

Kişiye özel el yapımı bisiklet

Ömer Ş.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.095
Adana'da yaşayan Yaşar Demir atölyesinde kişiye özel bisiklet üretiyor.Önce çizimini yapıyor sonra da yaklaşık 2 haftada bisikleti oluşturuyormuş.Bisikletlerin fiyatı 2000 TL civarındaymış.Demir'in hayali bisikletlerini dünya piyasasına sunmak.Kendisini azminden ve becerisinden dolayı tebrik ediyorum.

(link)

2017-07-14 09.40.30.png

3 yıl önce açtığım konunun 2. mesajını yazıyorum :D

Fotoğraf instagramda çıktı karşıma. Bisiklet el yapımı, Yaşar Demir'e ait. Çok orijinal ve havalı değil mi :cool:

Scudo
Başlıktan direkt Burçak bey'in konusu diye girdim, ilginç bir şey çıktı.Bisikletin tipi yani ilginçmiş.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Valla ben ortada 2000 lira edecek malzeme ve işçilik göremedim, ama tabii imalatçı dilediği fiyat etiketini koymakta özgürdür :)

Toplum olarak kronik hastalığımızdır; yüksekten atmayı, desteksiz atmayı sever, emeklemeden koşmaya çalışırız. Videodaki arkadaş da dünyaya açılmaktan falan bahsediyor lakin bu ürünlerle dünyaya açılacaksa kötü bir şöhret sahibi olmaya şimdiden hazırlıklı olsun derim.

Bu aleti 2 km surebilene helal olsun. Süs diye konulabilir bir yerlere ancak sürülecek aletler degil.

Şu basıq seven kardeslerimiz fiyati 200 lira olsaydi kapis kapis alirlardi :D

@K-Pax

Oooo faça şov. Basık bisiklet... En sevdiğim hanyy.

Bisikletim şeqil önümden çeqil qenqs.

Bir de altına sigara paketi koyup yere ne kadar yakınmış onu da çekseymiş keşke o zaman alırdım.

Hatlar ve kesimler işçilik olarak başarılı olsa da tarz hatalı. Benimde hayallerimde, hatta planlarımda bisiklet sanatçısı (zanaatkarı değil) olmak var. Bana göre yapacağım bisiklet anatomiye uygun fakat hatlarıyla ve ayrıntılarıyla özgün ve dikkat çekici olmalı. Şimdilik eldeki imkanlarla restorasyon yapabiliyorum tabi :) Bahsi geçen kişi metali bu şekilde şekillendire biliyorken single speed ve fixie tarzı bisikletler tasarlarsa daha büyük kitlelere hitap edebilir. Instagram'da takip ettiğim bir çok bisiklet sanatçısı var ve hem rahat kullanılabilir hem de görene tekrar tekrar baktıracak tasarımlara imza atıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
İki teker mi iki teker bir adam mı bilemiyorum,youtubede bir bisiklet doğuyor adlı proje başlatarak yaklaşık 10bine,fitbike esas alınarak,kendi bedenine uygun bir bisijlet yaptırdı. Tabi o başka kişilere yaptırdı ama manyak bir bisiklet oldu

@Raptor8
Kişiye özel bisiklette hem işçilikleri hem tasarımlarıyla süper işler çıkaran iki isim;
Soulrider
(link)
Brelis
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Forum'a uzun süredir girmiyordum. Dolayısıyla Türk mühendislerin yarattığı bu iki olağanüstü markadan haberim olmamıştı. Tebrikler Burçak Erbil ve Yasin C. Bingöl. Belki duymamış olanlar vardır diye ... (link) (link)

• Muhteşem
Tepkiler: Alazarhus
Geri