Scudo Sports

Kısa ama dolu dolu tatil, gezi, tur

Tepki
65
İsim
ömer faruk
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar, abilerim ömer Faruk bn 89 doğumlu aslen Gümüşhane/istanbul/Başakşehir de ikamet ediyorum

yıllık izne ayrıldım birlikte tatile çıkacağım arkadaşımın özel sebeplerden ötürü gelemiyor.bisikletlerimizle birlikte hem tatil amaçlı hem gezi ,keşif birlikte eşlik edecek arkadaş arıyorum. Şuan bisikletimle Başakşehir den Bostancı ordan adalara gecicem tam olarak musait değilim akşam gerekli açıklamayı yaparım soruları olanlara.

Scudo
Arkadaşlar ,abilerim yarına ucak bileti aldım, bisikletimle gidiyorum .Antalya bölgesini bilen sizlerden ricam gezilicek,görülücek yerleri tavsiylerinizi bekliyorum.sağlıcakla

@omer.f.tasdemir.10 merhabalar, belki senin konunla alakasız olacak ama bende başakşehirdeyim ve bir allahın kulunu bulamadım bu civarlardan akşamları turlayacak. Eğer tatailden döndükten sonra akşamları çıkarsan sana eşlik etmek isterim.

@selo06sarac başakşehir sayfasına yazdım konuyla alakalı ama sen veya diger arkadaşlar ve abiler her neyse okudukları halde msj yazmıyorlar .6 bin kusur okunmuş ya ben anlamıyorum bazen hakketen .başakşehir cok pasif bisiklet konusunda :( yolda görürler bisiklet üzerinde zil calarlar ama muhabbet kurmaya gelmezler.veya burda yazarlar gerisi gelmez. bazı şeyler yaşadım tecrübeyle sabit o yüzden artık dışarda gördüklerimede slm vermiyorum cünkü bazen kötü duruma düştüğüm durumlar oldu.

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
@omer.f.tasdemir.10 Aynen burada akşamları bi sular vadisine gidiyotum baştan sona 4-5 sefer inip çıkıyorum ama tek başıma sıkılıp sonra usuldan eve dönüyorum. Bu gezinti sırasında seninde dediğin gibi bir çok kişiyi görüyorum ama hiç bir sıcak yaklaşım oluyor. Valla ben çözüm olarak bisikleti arabayla marmaraforma götürüp orada yeni tanıştığım arkadaşlar ile zeytinburnu-sarıyer yapıyorum cumartesi günleri. Ama hafta içi oralara gidemiyorum hem iş çıkısı hem de uzak olması bu sebeple evimin civarlarında sürmek daha cazip geliyor. Dediğim gibi tatil dönüşü inş kısmet olur akşamları başakşehirde turlarız.

çok memnun olurum :)

benim bisiklet sürmemin saati yok walla vsvs .. neyse konu dağılması gerçi pek ümitlide değilim gerci ya kısmet bi abimiz kardeşimiz belki cıkar mekan,doğa güzellikleri yerleri tavsiye ederler :)

yardımcı olucak arkadaşlar ,abiler
@omer.f.tasdemir.10

@omer.f.tasdemir.10
Buradan yardımcı olan çıkar mı bilemem ama facebook tan Antalya Bisiklet Kulüp - Dernek sayfalarini arastirip onlara yazarsan daha verimli olabilir ;)
Ornegin:
(link)
(link)

teşekkür ederim.her ikisinden de yararlanmak amacım burdaki bilgi kazancımla birşey kaybetmem .ince düşünceniz icin teşekkür ederim. :) ;)

Geri