Scudo Sports

Kıro olmak kaderimizmi? :)

derşan sezer

Forum Bağımlısı
Tepki
1.145
Kaç gündür sinirlerimi bozan bir olay oldu.İsmini vermiyorum zengin bir kardeşimizin dergisi için özel çekim hazırladım.Otomobil çekimi.Arabamız lambo revinton.Ben hazırlık olarak aramında iyi oldugu viaport alışveriş merkezini ayarladım arabayı içeriye sokup dükkanların önünde çeşitli çekimler yapıcaktım.Bunu pek zengin kardeşimizle paylaştıgımda al anahtarı bagdat caddesi yada boş bir boğaz önünde çek dedi insanlar zaten arabaya bakıcak hiç gereği yok aksiyonun dedi :) şimdi sizlere soruyorum bu kafa yapısına sahip insanlarımızın varken bir top gear kalitesi ortaya çıkarmı?Bu kafa yapısında olan insanların yegane yapabilicekleri işler recep ivedik kalitesinde olur anca.Herneyse çok doluyum bir bakşka dergi için orda maybach çekicem o yüzden mutluyum bir dahada kafa yapımın uyuşmadıgı insanlara iş yapmıcam kendi kalitemi düşürmicem artık.

Scudo
Bence İnsanların yanlışları,(Ne kadar yanlış olduğu tartışılır)Bir başkası için eleştiri malzemesi ve küçümser bir tutum olmamalı.Her doğruyu herkes bilemez ama öğretilir,anlatlır.Anlamasa da bu konu bu şekilde yansıtılmamalı..Ben gereksiz bir düşünce olarak gördüm.Yanlış anlamayın.İyi forumlar.

evet güzel bir aracın tanıtımının farklı değerler görmesi farklı yaklasımlar üzücü bir durum, ve gercekten eleştiriye acık bir durum. Bu bisiklet camiasında da öyle bir bisiklete 200TL den fazlası verilmez diyen bir adama sadece üstünüzdeki formanın o fiyatta oldugunu anlatmak zor bir durum ve eleştiriye acık gercekten yine de kücümsememek en iyi.. tahminimce yazarken kucumseme agırlıklı bir yazı degildi fakat öyle gibi gözükmüştür =) forumdaki "görmiceem "dogrumudur" "di mi" yazımları da eleştiriye acık bir durumdur lakin kücümsemek hoş mudur bilemedim =)

Sonradan görmüşçülük desek daha doğru tabir.Recep İvedik'in kalitesini tartışmayacağım.

seni çok iyi anlıyorum abi malesef paranın şımarttıgın ve insanlıgını kaybedenler cok Allah sabır versin...

hocam haklılık şansınız yüksek diyorum, cünkü bire bir sizin sahit olduğunuz olaylar. fakat farklı bir acıdan; arkadasiniz sanki bir nevi mutevazi tavır göstermek istemiş size bu şekilde söyleyerek. belki de ben yanlis anliyorum. dedim ya bir paragraftan cok sonuc cikabilir, sizin yaşayıp vardığını fikrin dogruluğu cok daha yüksek.

kaba tabir, sonradan görmelerin oldukca cogaldı bu zamanlarda bazen önyargımıza kurban gidebiliyoruz. sinir bozmamak icin cok dikkatli davranmak gerekiyor.. :)

@derşan sezer
hem parası, hem zevki olacak diye bir kaide yok....

• Beğen
Tepkiler: T0LGA
Kro deyince ne biliyim beyaz çoraplı, tesbihli bir şahıs bekliyordum:) ilginç :)

o araba bence boğaz manzarası ününde daha iyi görünürdü..nede olsa dünyanın en güzel manzarası...e birde lamborgini reventon gibi egzotik ötesi bir araba..daha ne olsun...alışveriş merkezi heryerde var ama boğaz bir tane...

arkadaş belkide bu amaçla söylemiştir.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
Geri