Scudo Sports

Kipa Bisikletleri

yücel güngör

Aktif Üye
Tepki
62
Arkadaşlar Forumda Böyle Bir Konu Açılmışmı Bakmadım özür Düliyorum Ben Kipada Satılan 170 Tl Değerindeki Bisikleti Almayı Düşünüyorum Daha Doğrusu Düşünmeye çalışıyorum şuan çok çelişkide Kaldım Alsam Sonradan Pişman Olurmuyum Alanlar Varsa Bi Cevap Yazarsa Memnun Olurum Herkese şimdiden Tşkrler

Scudo
O tarz bisikletler genellikle sahilde bir-iki saat binilebilecek, bakkala gidilip gelinebilecek, karne hediyesi olarak tabir edilen bisikletlerden. Uzun yolda üzerindeki parçaları ile yorucu ve güvensiz bir sürüş sağlar.

• Beğen
Tepkiler: bülent kara
Mert Deniz'in yorumu açık ve net.
Sadece kipa bisikletleri değil, onlara benzer market ürünleri, gerçek anlamda bisiklet arayan birinin düşünmemesi gereken türden...
1 Genellikle ağırdırlar
2 Donanım seviyeleri son derece düşüktür, yükseltmeye de değmez
3 Sürüş konforu bakımından sınıfta kalırlar
4 İkinci el piyasası, kalite, sağlamlık pek olmaz
vs vs

ama mahalle içinde pratik işlerde kolaylık olsun diye binilir, fiyatları uygun. illa ki gereksiz pahalı markalı bisiklet şart olmayabilir.

öncelikle özür dilemenize gerek yok bilgi ve tavisye almak herkesin hakkı ve bunun için doğru yerlerden biri de burası :)
bahsettiğiniz türde bisikletler arkadaşların da bahsettiği gibi gündelik kısa kullanımlar için uygun olabilir fakat forumda gördüğünüz şekilde turlar için uygun olmayacaktır. ucuz olması ilk bakışta avantaj gibi görünse de aslıında güven vermeyen çin malı veya muadili olmaları da ayrıca dez avantajdır. benim tavsiyem eğer ki uygun bir bisiklet almak istiyorsanız en azından sedona gibi yerli üreticilerin baz modellerinden başlayabilirsiniz. bütçenizi aşıyorsa bu modellerin ikinci ellerine ulaşabilirsiniz. emin olun arada dağlar kadar fark olacak ve verdiğiniz paraya değecektir.

yardımcı olduğunuz için sağolun onu almaktan vasgeçtim:D

salcanonun bir modeli bakıp yorumlarsanız sevinirim

(link)

aman diyim ben baktım onlara bedava verseler almam o cinsten bisikletler

bütçen o civardaysa sakın hector alma. ortasında amortisör olmasın. al bak bu model başlangıç seviyesinde: (link)
bende bunun disk frenlisi var çok iyi..

saolun teşkkürler bende o modeli almayı düşünüyordum bütcemi aşacak ama taksitlendirip alacağım saolun iyi günler sorun çözülmüştür

Sakın çift Amortisörlü alma uzun süre kullanmak istiyorsan salcano nun çok iyi modelleri var ama servis sıkıntısı yaşayabilrsin :)

bende ilk başlarda amortisörün iyi olduğunu sanıyordum burada edindiğim bilgilerle kendimi çok geliştirdim bana kalsa hectoru almıştım bile iyiki buraya üye oldum iyiki böylebir forum var çok sağolun hepiniz yardımcı olduğunuz için iyi günler

Eğer Salcona alacaksan nakitte %20 indirim yapıyorlar. Bir arkadaş için konuştuk. İndiler. Gerçi o 1100 TL modeli içindi ama denemekte yarar var diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: bülent kara
su borusu diye tabir ettiğimiz bisikletler. fiyatı o derece düşürebilmek için yapmadıkları yok, isimsiz ekipmanlara sahip olan bu bisikletler sizi bisiklet sporundan soğutma derecesinde tehlikelidir :) 400 liradan aşağı bisiklet almayınız kalite için.

Geri