Scudo Sports

Kim bunlar?

Erhan U

Üye
Tepki
4
Bisiklet
Merida
Merhaba,

Sanırım 2 hafta önce, Acıbadem - Pendik yaparken, tam Pendik Marina'ya yaklaştığım sırada (Sabah saat 10 gibi) pendik - Kartal istikametinde, yaklaşık 20-25 kişilik bir grup gördüm. Hepsi yol bisikleti kullanan, üzerlerinde, bir etkinliğe gittiklerini gösterir bayrak,balon vs olmayan, formaları birbirlerinden farklı bir grup gördüm. Kimdir bu insanlar bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

Scudo
'VeloSlow' olabilir. Detaylı bilgi için facebook ve twitter sayfalarına bakabilirsiniz.

@Tahsin Y.

Formaları birbirinden farklı demiş Atilla Bisiklet bir örnek giyiniyor. :)

@Berke Kazankaya
Evet oyle demis :) o zaman onlar olamaz :)

(Ben sonuna kadar okumamistim bi etkinlige gitmiyorlarda biraktim )

@Murat Aydoğan

Murat Bey'e katılıyorum. VeloSlow olabilir; (link)

Veloslow geçen hafta vardı, ondan da baya bir önce oldu bir önceki etkinliği... Atilla Bisiklet 8'de Bostancı'dan çıkıyor, onlardan biraz sonra çıkan bir forma vs şartı olmayan bir grup var... Tempoları da gayet yüksek, kim olduklarını ben de bilmiyorum ama büyük ihtimalle bahsedilen grup onlar :)

Evet formalar tek tipti diyemem.. Neyse bakalim baska bir zaman daha fazla ipucu ile gelirim :)

Tesekkurler donusler icin..

ytong bisiklet ekibi de antrenman yapmaya başladı Atilla ile, ayrıca Atilla forması olmayanlar da katılabiliyor bazen. :)
Atilla grubunun da formaları tıpatıp aynı değil,farklı versiyonları var,bu grubu görmüş olabilirsin belki.

(link)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10385504_10152496807062319_5335309906031637261_n.jpg

@Sinan Ş
Ben demistim Atilla diye haha :)

Geri