@murat cömez
murat bey kardeşim benim ,
sen giresundan haber ver bakalım ne kadar bisiklet yolu var orada ,giresun belediyesi sana bisiklet yolu yaptımı ,giresunda kaç kişi bisiklete biniyor ,amsterdamda 1 milyon insan biniyor kimi örnek alacağız başka diyarmı var ,
önce kendimize bakacağız ama örnekte vereceğiz tabi ,sene 1980 de norveçte gördüklerimin onda biri bu ülkede yok senin bu ülkenin kalkınabilmesi için bir milyon ekmek yemesi lazım ,ayrıca senin kişi başına düşen milli gelirin kaç ,,sen ne üretiyorsun ,hiç bi şey, bak başbakan ne dedi ,bi babayiğit yok mu bu ülkede araba yapacak dedi,ne çabuk unuttuk bunu,benim siyasi partimde asla yoktur ,benim partim daha oluşmadı o gerçek milliyetçi partidir böyle bir partide yoktur henüz,, bi babayiğit yok bu ülkede araba yapacak ,koç ne diyor ne diyecek işim olmaz diyor, bunları bilelim ondan sonra konuşalım büyük türkiye olmak için önce kendi arabanı yapacan sonra tankını topunu nükleer bombanı ,yapamaz isen ne olursun başkalarının kölesi olursun, türkiye gelişmekte olan 20 ülke arasında, g-8 ler nedir gelişmiş ülkeler ,türkiye asla 9 uncu olamaz kısa zamanda,
hayal görür ,,attığımız her adım siyasettir benim siyasi anlayışım tam bağımsız milliyetçi türkiyedir, gevurun malını alıp burada hava atmak değil, sen yapacan kardeşim sen, milliyetçilik budur, diğeri borazancılıktır ,ford arabasını niye alıyorsun ,dışardan neden petrol alıyorsun sen niye çıkamıyorsun kardeşim kalkınmak mı istiyorsun çıkaracan doğal gazını petrolünü ve dev petro kimya tesislerin olacak senin milli tarım politikaların nerede ,nerede senin doğal beslenme milli politikan, milli olmaktan uzaklaştırıldık.dışardan gelsin ara mallar sen onları burada monte et ,buna kalkınmamı diyeceğiz ,,
yok öyle yağma süper olmak için üreteceksin
ben burada avrupa hayranlığı yapmıyorum benim derdim batının üstüne çıkmak mesele anlaşıldı herhalde,,
örnek alacan batıyı ama sonra onuda geçecen nerdeeeeeee .................
ayrıca yunanistanda dev bisiklet ağları var evet yalnış duymadın,,
@ahmetcan44
ahmet dostum ,
milletin gözü kördür görmez ve vurdum duymazdır türkiye hiç bi şey üretmemektedir yüksek teknoloji yok yapamıyorsun nerede senin yazılımların varmı, f-16 ların tamirini israil yapar, bırakın bu işleri, ya adam gibi kendi jet uçağını yaparsın ya da susarsınız, kafanıza abd çuvalı geçirir ,kerkükte,
bunları asla unutmayalım, ,,ya süper olursunuz ya da köle ,,seçenek yok..
batıya kafa koymak demek batının silahlarından daha vurucu silahlara sahip olmak demektir bu silahlara sahip değil iseniz hepten bir sıfır kaybettiniz demektir ,,
bu ülkede hiç kimse bana idda edemez kısa zamanda abd den türkiye askeri açıdan güçlü olacak ve ekonomik açıdan öne geçecek yüksek teknolojide abd yi devirecek diye abd hayranlığı ,borazanlığı yapmıyorum amaç abd ile gücünüzün aynı dengede olması ve türkiyenin süper devlet olmasıdır ,evet bunun için yollar bellidir silahlarınız olacak nükleer ,siz yapacaksınız ,masaya yumruğunu vurmakmı istiyorsun kardeşim, rusyaya ve abd ye karşı,o zaman nükleer silah yapacan kıtalar arası füzeler ile, olay budur ,yoksa havaya konuşur durursun dış politikan ile, birleşmiş milletlerde hiç bi yaptırımın yok senin,
5 ülkenin var, abd -rusya- çin ,fransa ve ingiltere ,diğerleri susacak, onlar 2 dünya savaşında yenildi, örnekmi ,almanya -italya -japonya,