sports-man Forum Bağımlısı Kayıt 13 Aralık 2004 Mesaj 3.443 Tepki 3.653 Şehir Acıbadem/Kadıköy 27 Ocak 2006 #41 Selam Grup, Arkadaşlarrr pek güzelll 1 Gezi olmuş.....elinize sağlık be yaw Kısmetseee bizdeee bu akşam....Cuma Akşamı............Keyfi Yolculuğumuzaaa çıkıyoruz.....sevgilerrr
Selam Grup, Arkadaşlarrr pek güzelll 1 Gezi olmuş.....elinize sağlık be yaw Kısmetseee bizdeee bu akşam....Cuma Akşamı............Keyfi Yolculuğumuzaaa çıkıyoruz.....sevgilerrr
S sea_mehmet Üye Kayıt 12 Aralık 2005 Mesaj 4 Tepki 1 28 Ocak 2006 #42 bakın keyfinize abi ben zaten nezleyi yeni atlattım... ama güzel bi gec geçirdiğiniz her haliyle belli iyi geceler sana ve saz arkadaşlarına
bakın keyfinize abi ben zaten nezleyi yeni atlattım... ama güzel bi gec geçirdiğiniz her haliyle belli iyi geceler sana ve saz arkadaşlarına
S sea_mehmet Üye Kayıt 12 Aralık 2005 Mesaj 4 Tepki 1 28 Ocak 2006 #43 kontrolsüz güç güç değildir.......... Tepkiler: huseyinsak
H huseyinsak Aktif Üye Kayıt 5 Aralık 2005 Mesaj 177 Tepki 54 Şehir Zeytinburnu, İstanbul 28 Ocak 2006 #44 Geçmiş olsun Mehmet. Karda bisiklete binmenin keyfi bir başkaymış. Seninle bisiklete binmeyi özlemişim. Bu arada bisiklet durumunu ne yaptın.
Geçmiş olsun Mehmet. Karda bisiklete binmenin keyfi bir başkaymış. Seninle bisiklete binmeyi özlemişim. Bu arada bisiklet durumunu ne yaptın.