Scudo Sports

Keşke...

sniper

Forum Demirbaşı
Tepki
476
aslında keşke kelimesini kullanmayı sevmem ama... son günlerde kullanasım geliyor.... mesala kardeşimin düğünü var tüm işler bana kaldı gelde keşke deme...

keşke evin en küçüğü ben olsaydım....:) düğün hazırlıklarını abi ve ablalarım yapsaydı diyorum...

neler için keşke demek isterdiniz...
ya sizin keşkeleriniz neler.....?....:):):)

Scudo
Herkes özgür şekilde fikrini yazabiliyor yada içinden geleni benimde fikrim bu...

• Beğen
Tepkiler: Pelin
Keşke, çocukluğumda daha özgür olabilseydim:(

keşke büyük bir bisiklet magzasındaki bütün bisiklet ve parçaları alabilecek gücüm olsaydı...

keşke full xtr donanımlı bir DH bisikletim olsaydı
+keşke Halil abi Çağrı abimin 3 nolu mesajını benimde desteklediğimi bilseydi :)

keşke hiç keşkelerim olmasaydı .....

güzel konuymuş hüseyin, aylin hanımı göremedim henüz yoklama eksik gibi:)

• Beğen
Tepkiler: sniper
@hu_handan

gelir gelir birazdan damlar o da :D:D

Keşkee oyunlar oynamasaydık, üzülmeseydi şarkılarr ! Hala sana yazılıyorlar !! :D:D BEnce gereksiz bi konu, hadi en ıyranç esprilerinizi paylaşın die bi konu açılsa daha guzel olurdu :D
Açabilirmiyim böylebi konu ? :D
TEkteker ve Xangel olmayınca olmuyo :D Bi eksiklik var içimde :D

@H.Çağrı

bare onlar gelmeden kitlemeyin konuyu:)siz bugün onlardan önce damladınız bi terslik var bu işte,olayların akışı böle olmuyordu hiç...

@hu_handan

Eskiden bakıp yazma gereği duymuyordum ama KEŞKEyi görünce içimden geleni yazıveriyim dedim... Yoksa böyle boş konular ilgi alanıma girmiyor... (ha bide tatile gitmeden vaktim çoktu bütün konuları okuyım dedim) :D :D

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
@H.Çağrı

e tabi cafede lak lak yapılır,boş boş konuşulur genelde istemeyenler gelmiyo haklısınız.

Keşke hiç doğmasaydım
keşke adım emre olmasaydı
keşke 89 yılında doğmasaydım ( aşık olduğum kişi 84lüde :D )
keşke bisiklete binmeseydim ( hastalık oldu )
keşke o gün o yoldan gitmeseydim
keşke ilkokul öğretmenimi sevebilseydim
keşke sigara içmeseydim
keşke alkol almasaydım
keşke muhasebeci adayı olmasaydım
keşke babam muhasebeci olmasaydı
keşke moderatör olsaydım
keşke HaliliÖztürk yada H.Çağrı ben olsaydım :D:D v.s.v.s.
puffffffff cok fazla sey var, ama elimden hiçbişi gelmez !!
Keşke demeden yaşamaya başlayalı 2 yıl kadar oldu, keşke acizliktir, kendine yaptığın hatayı yada başka bi konuyu yedirememektir, nebiliyim gereksiz :D

Geri