Scudo Sports

Kendiliğinden aydınlatmalı kask, sinyal de verebiliyor :)

Sozenen

Aktif Üye
Tepki
301
Lumos aydınlatma sistemleri ile gece sürüşleri artık çok daha güvenli.
Aydınlatma sistemine sahip olan Lumos kask, gidona takılan sistem sayesinde aynı zamanda sinyal de verebiliyor. Bisiklet severler, artık gece sürüşlerinde elini gidondan ayırmadan hem görünür oluyor hem de kolayca sinyal verebiliyor.

(link)

Scudo
410 gram ağırlığı kafa da taşımak bir sorun, görünür olmanın dışında, kask üzerindeki sinyali dikkate alacak araç sürücüsü olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: erndghn
Aslında yapılması çokta zor olan bir ürün gibi gelmedi bana biraz yaygınlaşırda çok güzel kendinyap örnekleri gelir gibime geliyor hatta deneyeyim bir ara :)

Deli emin gibi hissettim kendimi :D Şerefsizim benim aklıma gelmişti :D

video tanıtımı berbat.. kaskın işlevselliğinden ziyade sağdan soldan fotolarını gösterip durmuşlar

Farkında olmamız fark edilmemizden daha da önemli diye düşünüyorum.Öncelikle bisikletimizde bir dikiz aynası var mı? Yoksa biri beni takip mi ediyor edasıyla sürekli başımızı çevirererek mi sürüyoruz? Ön ve arka ışıklarımız yeterli.Arabalarda bile led sinyaller sadece şık , fark edilmesi az diye düşünüyorum.Ayna kullanımına önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum.Hepimize sağlıklı sürüşler dileğimle.

Geri