Scudo Sports

kaztüyü mont, yağmurluk, polar üst

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Tepki
2.024
Koyu Lacivert Orijinal NIKE kaz tüyü mont; 175 lira

kapşonsuzdur. L beden.

koltukaltından eteğe kadar 47cm; göğüs 120cm; kolboyu_koltuk altından manşete kadar 58 cm. mont kolunda manşetli gizli iç koruma vardır. toplam ağırlık 784gr.

(link)

(link)

(link)

salewa kahverengi yağmurluk; 125 lira

L / 50 beden

koltuk altından etek önde 47 cm arkada 50 cm; göğüs 116 cm, kol boyu, koltuk altından 56cm

411 gr. özel çantası içine katlanıp küçük 3x14x22cm ebatında 425grlık bir paket olabilmekte. salewa nın raintec özelliğindeki ürünü 2000mm su sütunu yağmura dirençli.

(link)

(link)

(link)

(link)

Columbia Lacivert Polar Üst, 80 lira

M beden, interchange

koltuk altı etek boyu 36cm; göğüs 112cm; koltukaltından kol boyu 55cm. 533gram

(link)

(link)

Columbia MAvi Polar Üst, 80 lira

M beden , interchange

koltuk altından etek boyu 38cm ; göğüs 112cm; koltukaltından kol boyu 57cm. 467gram

(link)

(link)

pazarlık payı var, makul tekliflerinize açığım. takas düşünmüyorum. kargo her halükarda bana ait. PTT ile kapıda ödeme; deneyerek alabilirsiniz.

hiçbirinde sökük, yırtık, delik, leke ve şu an aklıma gelmeyen başkaca sorunlar bulunmamaktadır.

Scudo
kaz tüyü mont son fiyat 125 liradan
salewa yağmurluk son fiyat 100 liradan güncel.
ptt ile kapıda ödeme.

Slm mehmet abi ben sana tesekkur ediyorum ürün leri aldim cok guzel sıfır ayarinda kib abi bayy

kaz tüyü nike 110, salewa yağmurluk 85 son fiyatlarım. kargo alıcıdan.

nike 100lira ve salewa 80 lira. kargolar alıcıdan. pazarlık payı yok. ihtiyacı olan beğenen irtibata geçebilir. kapıda PTT ile ödeme.(PTT benden 1 lira kesiyor perça başı bu durumda, canınız sağolsun) artık daha fazla bu konu ile forumu meşgul etmeyeyim.

nike ı 100 lira yağmurluğu 80 lira yapalım. kargoyu alan ödesin. PTT ile kapıda ödeyin bankalarla uğraşmayın

kaz tüyü montun fiyatını 480 lira olarak görünce; 285 liraya çıkan salewa fiyatını da öğrenince;
nike 140 lira; salewa 120 lira olmuştur. hiç bir kusuru yoktur ürünlerin.

Geri