Scudo Sports

Kaza yaptım bisikletim gitti:(

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
2 3 aydır bisiklete merak sarmıştım çok severek kullanıyordum.Bugün bir kaza atlattım, bisikletim ağır hasarlı, bende bişey yok çok şükür. Eski felandı ama sürüyordum, beni mutlu ediyordu. Bisikletim gitti, moralim bozuldu :(

Arkadaşlar kaskınızı ihmal etmeyin.

Scudo
Üzülme arkadaşım,başına daha kötü şeyler de gelebilirmiş.Bisikletinde ;çatal ile ön cantı değiştirirsen toparlanır gibi duruyor.

Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun. burdan bakınca maşayla jantı komple değiştirirsen düzelir gibi duruyo ama tabi başka ne vardır onu bilemiyorum.

çok sağolun arkadaşlar. inşallah kimsenin başına bu tür kazalar gelmez.
bisikletin arka janttada darbeler var, sele soyuldu boyası kötü oldu, frenlerde felan çizikler oluştu.bisikleti yaptırmayı düşünmüyorum o yüzden.

uğur yılmaz kardeşim çok geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Ben de bir ay olmadı daha yağmurlu havada virajı alırken teker kayıp asfaltla kucaklaşmıştım. O kazadan beri eldiven kullanıyorum artık.

arkadaşlar çok sağolun, kaza yokuş inerken yoldaki tümseği farkedemedim(daha doğrusu asfalta yama yapmışlar ama bir karış yüksek bırakmışlar:)) bisiklet zıpladı ve direksiyon yan döndü(tümsek yan olunca çarpınca direksiyon döndü).sonra zıplayan bisiklet yan dönmüş ön tekerin üzerine düştü.maşa jant fren felan yamuldu birbirine girdi.

Valla görünce "Haddi bee" dedim kendi kendime, üzüldüm gercekten. Ama sende birsey olmamasi sevindirici. Gecmis olsun tekrar...

geçmiş olsun küsme ama tamirat yap yola devam :)

Sevgili Uğur çok geçmiş olsun.. cana geleceğine mala gelsin demişler.. sıkma canını arkadaşlarında dediği gibi bisikleti bir şekilde kazanıp yeniden alırız ama sağlık şakası tartışması olan bir konu değil.. önerim şükret ve pedala devam..

geçmiş olsun neyse sana birşey olmamış tek tesellimiz bu:(

Geçmiş olsun Uğur kardeşim bende bisikletimle geçenlerde bir kaza yapmıştım aynen bende senin gibi çok üzüldüm ama hiç bir şey senin canından önemli değil olan bisikletine olsun yeterki :)

öncelikle geçmiş olsun diyorum.bisiklet sporunda bu tür kazalar hemen hemen hepimizin başına gelebiliyor.ben yaklaşık 7-8 adet ciddi kaza atlattım 10 yıl içerisinde.sanırım bu tür kazaların önlenmesinde biraz daha dikkatli ve biraz daha temkinli gitmek çok yararlı olacaktır tekrar geçmiş olsun.

arkadaşlar çok sağolun iyi dilekleriniz için.konu diğer bisiklet konuları bölümüne taşınmış yeni gördüm:) bisikleti yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik.pedala devam elbette:)arkadaşımın bisikletini kullanıyorum.eylül gibi yeni bisiklet almayı düşünüyorum.

geçmiş olsun. üzüldüm bisikleti görünce. neyse yeni bisiklet almana sebep olmuş. yeni bisiklet yeni heyecan :cheer:

çok sağolun arkadaşlar.şimdide güzel bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum.bugün forum sitelerinde, bisiklet sitelerinde dolaşırken uygun bir bisiklet buldum, anlaştık pazartesi alıyorum inşallah.bianchi yarış bisikleti.almayı düşünmüyordum ama uygun görünce kaçırmak istemedim:) insanın kısmetinde olunca çıkıyo biyerlerden:) herkese iyi forumlar..

Geri