Scudo Sports

Kaza: Lastik Tramway raylarına girdi (Eskişehir)

Eskişehirliysen o rayların tadına bakacaksın başka çaresi yok =)) Ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun =)

• Beğen
Tepkiler: OMER AYYILDIZ
Scudo
gecmiş olsun. kaskın ne kadar önemli oldugunu bir kez daha anladık. iyiki kaskınız varmıs.

• Beğen
Bu bayram benim de başıma geldi ve zannedersem zaman zaman başımıza gelecek; özellikle trafiğin yoğun olduğu şehir sokaklarında...

Çünkü:

• Yola mı bakacaksınız?
  • Yola giren yayaya mı!
  • Gelmekte olan tramvaya mı?
  • Yoksa Moda'daki gibi araçlara izin verilen yerlerde motorlulara mı...
  • Lastiğin hangi açıyla rayı kestiğine mi,
  • Akan terinize mi, gözünüze kaçan çöpe mi...

Bu böyle gider ki bir bisikletçi dikkatli olması yetmiyor. Bunu herkes söylüyor, biliyorum ama biz de insanız yahu...:)

• Beğen
ya bir de hamam yolunda o su giderleri yok mu deli ediyor adamı :D bisikletin ön tekeri girdi sonra ne olduğunu anlamadan bisikletin gittiğini benimse kıç üstü oturmuş olduğumun farkına vardım... Yılmaz Hoca'da bir skate park yapsın artık yahu.

gecmıs olsun bursadakı tramvay yolundada aynı tehlıke mevcut raydan dıkıne bıle gecmeye calıssan resmen ıcıne cekıyo lastıgı

• Beğen
bende bisikletimi ilk aldığım gün o Reşadiye camiinin orda raylara girip düşmüştüm.Kendimden çok bisiklete üzülmüştüm i malum yeni olunca:) sizede çok geçmiş olsun.

• Beğen
Teşekkürler arkadaşlar, şimdi bir iz kalmadı ama hala sağ bileğimi zorladığımda ufaktan ağrıyor. Kazadan kalan o oldu.

@Ali Sami Baykara

:) aynen insan önce bisiklete üzülüyor sonra üzerindeki hasarları keşfettikçe gereken dersleri çıkarıyor ;)

Geri