Scudo Sports

kayserinin gurubu

beyturk_38

Üye
Tepki
16
arkadaslar bu gurp daha comezlık yıllarımızdır bensusuyorum sizlere bırakıyorum.
(YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER)

(link)

Scudo
Helal olsun işte, çömezlik falan önemli değil ki zaten pekte çömez oldukları söylenemez arkadaşların. Arkadaşlar takmışlar kasklarını, yapıyorlar gösterilerini.. Bu video daha önce verilmişti forumda ve güzel eleştiriler almıştı.. Benim size anlatmak istediğim buydu, bu işi yapıyorsanız ciddiyetinizi gösterin kask takın ;)
Çok daha iyilerini yapabileceğinizi biliyorum, çalışmaya devam :)

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
@d.berkay

merhaba berkay bu videolarda profosyenel bir şekilde yer almak isterdim ama artık bırakmak mecburiyetinde kaldım

sen bırakmazsın diyorsundur ama dediğim gibi mecburiyeten bırakıyorum sebebi ise sağ bacağım kırıldı şimdi yürüyemiyorum bile teşekkürler

@hüseyin kaçmaz

bmx ile bu hareketleri kısmen yapabilirsin ama azim ile olmayacak birşey yok daha önce bu hareketleri bmx ile yapanlarıda izlemiştim tabi daha zor oluyor :eek:

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
@Said Ergöktaş

hafife alınmayacak kadar ileride bir kırık bacağıkda 40 tane dikiş ve ayrıca 4 tanede platin bulunuyor :(

Galip çok geçmiş olsun kardeşim..
Bugün Zeynel Abinin oraya uğradım orada söylediler çok üzüldüm.. Umarım bir an evvel iyileşir yine dönersin eski günlerine..

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
@d.berkay

şimdiden eski günlerimi özledim bende çok istiyorum tekrar bisiklete binmeyi birşeyler yapmayı ama bacağım buna engel malesef:(

@trial_tuna

Senin Trial yapamadığın bi alet yokki zaten xD raceyle bile yapmısın sen.. :D bu arada ben erdem :p

nazar etme ne olur çalış seninde olur birgün yüzyüze tanışmak dileğiyle iyi formlar

Geri