SerkanERDOGAN Aktif Üye Kayıt 17 Ağustos 2013 Mesaj 117 Tepki 32 Şehir Kayseri / Denizli Bisiklet Ümit 27 Ağustos 2013 #1 Başlıktada belirttiğim gibi eldiven kask matara matara kafesi gibi şeylere ihtiyacım var kayseride nereden temin edebilirim ? bilgisi olanlardan yorum bekliyorum
Başlıktada belirttiğim gibi eldiven kask matara matara kafesi gibi şeylere ihtiyacım var kayseride nereden temin edebilirim ? bilgisi olanlardan yorum bekliyorum
SerkanERDOGAN Aktif Üye Kayıt 17 Ağustos 2013 Mesaj 117 Tepki 32 Şehir Kayseri / Denizli Bisiklet Ümit 28 Ağustos 2013 #2 cevap bekliyorum
burhanozer Forum Demirbaşı Kayıt 22 Şubat 2012 Mesaj 469 Tepki 81 Şehir kayseri 27 Şubat 2014 #3 Kardesim kayseride delta bisiklet var orayi tavsiye ederim baskada biyeri onermem.erdoganlardan deltadan online alabilirsin. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardesim kayseride delta bisiklet var orayi tavsiye ederim baskada biyeri onermem.erdoganlardan deltadan online alabilirsin. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi