Arkadaşlar Kawasaki Ravel 3.0 26'' bisikleti kullanan var mı? Almak istiyorum fakat bilinen markalar arasında pek görünmüyor. Servis olayını bilmiyorum. Yardım lütfen.... Bol Pedallar...
Aşağıdaki adreste çok uygun fiyatta. Diğer markaların özelliklerine göre vites grubu biraz daha iyi. Ama hala kararsızım Salcano Ng650 serisi veya Kron xc250 deki özellikler bildiğim kadarıyla biraz daha alt seviyede. (link)
Mekanik diskin ağırlıktaki payı nedir? Kaç gram? Tamirat ve bakımı zor biliyorum. Peki sorun yaratmayacak ve 550 tl ye kadar V fren marka ve model önerebilir misiniz?
Kron xc250 daha alt seviye demişsiniz ne yönden benim gördüğüm xc250 daha donanımlı. Hatta üst seviyeyi boşverelim daha alt seviye. Aynakolun markasını bi benmi bilmiyorum.
Kusura bakmayın yanlış bir değerlendirme yaptım sanırım. Tam olarak Shimano sınıflandırmadı hakkında bilgim yok sadece tx 55 ve tx 35 e göre değerlendirdim. Ayrıca bir başka marka buldum acaba bu nasıldır? (link)
Bisiklet fiyat donanım olarak iyi ama burda düşünülcek şey fren konusu mekanik diskleri çoğu kişi önermez ben kullanmadım ama . V fren daha ekonomik bakımı kolay ben v fren öneririm. Disk fren merakınız varsa bilmem
(link) burda v frenlisi var ama kadro boyu hakkında seçenek göremedim ben kadro boyuda önemli.