Erdem Şiğva
Aktif Üye
- Tepki
- 57
- Bisiklet
- Merida
merhaba arkadaşlar, abilerim, ablalarım. yakın zamanda bisiklet alacağım. katlanır bisikletleri çok araştırdım kullananların yorumları hep olumlu yönde. ben de dahon vitesse d8 modelinden almaya karar vermiştim. ama çok kararsız bir yapıp olduğu için düşündükçe şehir bisikleti mi alsam acaba yok yok katlanır bisiklet alıyım en iyisi gibisinden kararsızlıklarla karşılaştım. ben bisikleti rahatlamak için sarıyer beşiktaş sahiline çıkar gezerim bisiklet keyfi yapar arada durup sahili izlerim veya şehir içi-şehir dışı turlara katılıp yeni insanlarla tanışıp güzel zamanlar geçiririm diye almak istiyorum. okula bisikletle gitmek gibi bir amacım yok. şehir bisikleti turlara daha yatkın gibi duruyor ve dahona verilen parayla da gayet güzel bir şehir bisikleti alabileceğimi düşünüyorum. ama sonra düşünüyorum ki katlanır bisikletle de tura çıkan çok insan var ve bisikletle başka şehre çıkmak istediğim de(memlekete giderken mesela) şehir bisikleti olunca zorlanacağım. bazı engeller çıkacak ama katlanır bisiklet olunca tek olan insanların garip bakışları olacak ama hiç bir engel çıkmayacak. ayrıca şehir bisikleti alırsam da apartmanda tutmak zorunda kalıcam(yer sıkıntısı) ve öğrenci olduğum ve ilk bisikletim olacağı için de çalınmasını istemiyorum ki çalınırsa bi sonraki bisikletimi almam çok uzun sürer belki de şevkim bile kırabilir(hırsızlık olayları fazlalaştı bizim mahallede). katlanır alırsam eve alabilirim. boyum 1.72 olduğu için katlanır bisiklette çok farklı görünmem diye düşünüyorum ki okuduğum çoğu yazı da 1.85 1.90 insanlar biniyordu 20'' lik bisiklete. ayrıca hemen hemen katlanır kullanan hiç kimse kötü bir yorum yapmamış ve çok eğlenceli bir bisiklet ve bu kadar güzel olacağını düşünmüyordum gibi yorumlar gelmiş ki bu beni almaya çok teşvik ediyor.
biraz uzun yazdım galiba ama bir yardım edin bana lütfen siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
biraz uzun yazdım galiba ama bir yardım edin bana lütfen siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız