Scudo Sports

Katlanır için Tavsiye, Danışma

Tepki
0
Arkadaşlar katlanır bisiklet almayı düşünüyorum. İstanbulda öğrenciyim, yani bütçem kısıtlı. salcano izmir, ümit folding, kron FD500 hakkında kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Sizce alınabilcek bir bisiklet mi? Bu bisikletlerin olumsuz yönleri nedir? Birde başka tavsiye edebilceğiniz katlanır var mı? Bütçem 500, 600, 700 gibi üstleri beni çok zorlar alırım belki ama baya bi zorlanırım okurken. Birde satmak isteyen arkadaş var mı?

Scudo
Saydıklarının arasında en iyi kron diye biliyorum. Salcano folda var gayet güzel bu model dışında salcanodan uzak dur katlanması çok zor ve hantal ayrıca çok ağır. Ümiti denemedim ama salcano gibidir bence. Ben de öğrenciyim ve kendimi cidden zora sokarak dahon vybe c7a aldım. Peşin Fiyat 1100 é indirebildim. 1 ay oldu ve iyi ki zora girdim gerçekten dahon rahatlığı inanılmaz asla pişman olmazsın. 11.5 Kilo olması, çok rahat katlanması, neos 7 vites vb artı yönleri dahonun. Umarım gönlüne göre bir katlanır bulursun ve internetten alacaksan öncesinde kesin binip test et.

Ah işte çıkabilsem o fiyatlara dahon alıcam, ama bütçem bunlara yetiyor şimdilik. Kron fd 500 veya fd 1000 de karar kıldım gibi. Tavsiyen içinde ayrıca teşekkür ederim.

Rica ederim bu arada kron için İstanbul Sirkeci'de ana bayisi en uygun oralarda bulursun ya da sahibindene bakabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun:)

Şu linkteki bisiklet işinizi görür.

(link)

@ömer solak

Yokuşlarda peki nasıl performansı, gün içinde uzun kulalnımda sıkıntı oluyor mu??

@Şamil Atabey

Hangi ürünü aldınız acaba?

Geri