Scudo Sports

Katlanır Bisiklet Videoları

Tepki
33
Bisiklet
Dahon
Böyle bir başlık açarak katlanırlarla ilgili ilginç bulduğumuz yerli yabancı videoları, değişik tipte katlanır bisikletlere ait videoları paylaşalım diyorum. Moderatörlerimizin bir itirazı yoktur umarım. Örneğin ben aşağıdaki katlanır bisikleti çok beğendim, ülkemize kolay gelmeyecek modellerden biri olsa gerek. (seri üretime geçmiş mi anlayamadım gerçi).

• Beğen
Tepkiler: mavinehir
Scudo
@Çağdaş Ali Dilek

Boşverin tipini, mühim olan sizin işinize yaraması, üzerindeyken tipini siz görmüyorsunuz. Şahsen benim çok işime yarıyor, nereye gidersem gideyim arabanın bagajında emrime hazır bekliyor. Geçenlerde çok fena bir dur kalk trafiğine yakalandım, şeytan yolun ortasında bırak arabayı çıkar katlanırı bas pedala git dedi.:D

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
Arkadaşlar buradaki eleman New York 'da bir katlanır bisiklet dükkanının çalışanı.Tern , Dahon gibi ülkemizde bulunabilir katlanırların yanında elektrikli katlanır bisikletler , scooterlar gibi bir çok şeyide videolarında inceliyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Selcuk Demiray
Bu da DATBİKES diye bir kanal.Bunlarda Btwin bisikletler de dahil birçok bisikleti özellik bakımından inceliyor , fabrikada verilen ağırlıkla gerçektekinin karşılaştırmasından tutunda vites oranlarının hangi yollara uygun olacağını bu kanaldaki videolardan inceleyebilirsiniz.

(link)

enteresan biskletler.evet görünüş olarak pek birşey vermeyebilir ama pratik ve taşınma özelliği olması kolaylığı var.inç olarak biraz daha büük olsalar nasıl olurmuş acaba.

@mavinehir

26 inç jantlı olanları da var, ama doğal olarak katlandıklarında daha fazla hacim kaplıyorlar.

Paylaşım için teşekkürler. Bu VW'un elektrikli bisikleti kavramsal kalmış olabilir, video 2010 yılına ait, ben bu video dışında kullanan gerçek bir tüketici var mı merak ediyorum açıkcası.

Adamlar tekerleği gerçekten yeniden icat etmişler. Kendinden amortisörlü tekerlek olmuş. Konu aslında bu, ama konu mankeni Dahon olunca burası yeridir. :)

Adamalar yapmış akort tarih olacak bu gidişle.

Tabi gücü emmesi ölçülmeli .

Paylaşım için teşekkürler Selçuk bey.

Birkaç video, malum YT kapalı yine, bu sefer Vimeo'dan.
İki kafadar katlanır bisikletleriyle Katalonya'yı turluyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
Katlanır bisikletle uzun yol gidilmez diyenler görsün, millet dünyayı geziyor.

Geri