Scudo Sports

Katlanır bisiklet taşıma ücreti belirsizliği hk.

Otto_man

Üye
Tepki
147
Bisiklet
Dahon
Merhaba arkadaşlar bugün katlanır bisikletimle büyükada turu yapmak için kartal feribotuna sadece kendim için bilet alarak feribota bindim. Bu arada bi sıkıntı meydana gelmedi hatta binişte bilet toplayan arkadaşın ilgisini çekmiş olmalı epey bi soru sordu bana bisikletle alakali fiyat vs. Herneyse ada turunu tamamladım ve dönüşte tekrar kartala dönüş bileti aldım. Feribot (prens tur) yanaştı,herkesin binmesini bekledim ve en son ben bindim. Bileti toplayan çakal arkadaş bileti aldı geçtim tam ilerlerken bisiklet için de bilet alayım dedi. Bilet vermeyeceğimi bunun katlanır bisiklet olduğunu ve uçakta,feribot,metro vs. toplu taşımada ücret alınmadığını,daha önce tur bisikletimle her geçişte ücret ödediğimi ama şimdi ödemeyeceğimi açıkladım. Adam öyle bi kuralın geçerli olmadığını bunun bisiklet olduğunu ve bilet istediğini söyledi. Ben de bisikletse hadi al bin buna böyle binebiliyosan dedim bi sey diyemedi tabi. Yetkili kişiyi çağır bana katlanır bisikletten ücret alınacağına dair resmi yazısını göstersin aksi halde bilet vermiyorum dedim. Sonra çakal benim yetkili dedi ben de o zaman yetkiliysen resmi yazıyı göster dedim. Sonra adam mala bagladı,evde çocukları ekmek bekliyomuş ve başı çok ağrıyomuş açıklama yapamazmis. Ben de çocukların evde ekmek bekliyosa git çalış ekmek götür onlara işini yap boş işlerle uğraşma dedim. cık cık yaparak gitti artık başımdan. Her neyse inişte ilk bindiğim arkadaşa durumu anlattım ve brnden bilet isteyen elemanı gösterdim o da bosver dedi pek umursamadi. Son olarak prens turun internet sitesine girdim ve bisiklet taşımacılığı ile alakali ücret bilgisi bulamadim. Bu konuda net bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ?

Scudo
:) ramak kalmıştı adam ben sinirlenince kayboldu. gitmeseydi ya o benim kafama geçircekti bisikleti ya da ben geçircektim gerçi bisikletime yazık olmasın diye onu kullanmazdim heralde.

En doğrusunu yapmışsınız, tebrik ederim. Böyle uyanık hırsızlar acaba hiç utanmıyorlar mı, o haksız yere kazandıkları paraları çocuklarına yedirirken?

Merhaba arkadaşlar 2015 model dahon vitesse d8 var gidon ileri geri oynuyor sürerken tedirgin oluyorum bu normal mi?

@AGOKLEN
Pardon yanlış konu altında yazdım.

@AGOKLEN soruyu yanlış başlıkta sormuşsunuz ama olsun, bende de aynı bisikletten var. Böyle bir sorun olmamalı, vidalarda gevşeme olmuş olmalı ve müdahale edilmezse tehlikeli sonuçlar doğabilir. İyi bir bisikletçiye götürün ve bakımlarını yaptırın derim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ahmetgitar
Yanlışlığı farkettim fakat göndermiş bulundum. Bilgi için çok teşekkür ederim

Bilet aldıktan sonra Bugün benden de 4 tl bisiklet ücreti istedi dedim bu katlanır olsun ona da alıyoruz dedi. 2.5 tl verdim. Dönüşte para vermedim param yoktu Allah var yukarıda dedim abi sağolsun anlayış gösterdi

Prens tura bak hele.. :snzdglsn:

Geri