Scudo Sports

Katlanır Bisiklet Lastik Yardım..

levent koç

Forum Bağımlısı
Tepki
105
İsim
levent koç
Bisiklet
Sedona
Katlanır bisikletimin lastiklerini değiştirmek istiyorum.
16X1 3/8 Lastikler sanırım piyasada az bulunuyor..
elinde ikinci el ya da sıfır 16x1 3/8 lastik olan.. yada sıfır satıldığı ''yerli bir site'' ismi verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
şimdiden teşekkürler.. bol pedallamalar..

Scudo
Tam ölçü değil ama şu linkte mevcut.

(link)

16 x 1,75 ölçüsü 16" x 1" 6/8'e karşılık gelir.Yani eni biraz kalın.Daha ucuz model isterseniz benim de Dahon bisikletimde kullandığım Rubena walrus 16x1,75 alabilirsiniz(Brompton'a yakışmaz ama).Fiyatı 15 TL civarı.

IMG 3151.JPG

Katlanır bisikletlerde üretici firmalar sınırları zorladıkları için lastiğin eni kalın olursa yerine sığmayabilir.Dikkat etmek lazım.

Bisikletinizi güle güle kullanın Allah(C.C.) bize de nasip eder inşallah.

• Beğen
Tepkiler: levent koç
Schwalbe Citizen 20" lastik with K-Guard Puncture Protection Tavsiye ederim tern katlanır bisikletimde kullanıyorum (link)

• Beğen
Tepkiler: levent koç
@burhan çetin
Burhan Bey güzel dilekleriniz ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.. sizin bisikletiniz de dahonun 80 lerden kalma çok hoş bir klasiği.. bisikletinizin boyasız krom görünümlü bir modeli var.. zamanında onu kullanmıştım.. aslında katlanır bisikletlere genelde şehir içinde bindiğimizi düşünürsek.. önerdiğiniz rubena lastiğin fazlasıyla iş göreceğini düşünüyorum..fiyat performans açısından yeterli.. bol pedallamalar.. selamlar..

@Lemi Öztürk
Lemi bey merhabalar.. schwalbe lastikleri de araştırıyorum.. sedona 311 tur bisikletimde green guard bir schwalbe kullanııyorum.. memnunum.. daha önce katlanır bir modelde schwalbe kullanmamıştım.. selamlar bol pedallamalar..

@burhan çetin
burhan hocam şimdi performans bisikletle görüştüm.. benim lastikler 16x1 3/8 olduğu için.. 16x1,75 bir lastiğin benim bisikletime olmayacağını belirttiler.. o anlamda 16x1 3/8 lastik aramam devam ediyor:) selamlar..

16x1 3/8 lastik arıyorum.. sıfır veya temiz 2. el olabilir..
16x1.75 lastik bisikletime olmuyor.. hatırlatırım önermeyiniz..
selamlar..

Geri