Scudo Sports

kask takmanın faydası

Büyük geçmiş olsun, kask takmanın önemi ve faydasını işte canlı canlı görüyoruz. Takmayan herkese ibret olur umarım..

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
Çok geçmiş olsun herkese! Bilenlere sormak istediğim kaldırım kenarı gibi bir yere mi çarpmış,yoksa yola düşme durumunda mı olmuş?

• Beğen
Evet, bir geçmiş olsunda benden ve çok teşekkürler bu paylaşıma için... Böyle paylaşımlara ihtiyacımız var. Saygı ve Sevgiler...

• Beğen
çok çok geçmiş olsun. bende yeni kask aldım artık takacağım. herkes mutlaka takmalı.

• Beğen
Arkadaşlar pazartesi akşamı sahilde ben de kaza yaptım. Kask takmayı unuttum ve direk başımın üzerine düştüm. Apar topar hastaneye geçtim. 1 gece her ihtimale karşı uyumadık tabi. Bu sefer Allah korudu, bir dahaki sefere kasksız çıkılmaz aman arkadaşlar...

Geçmiş olsun..
Allah beterinden saklasın.
.
.

Umarım iyidir. Çok geçmiş olsun. Kaskın hali, kişiyi ne kadar ciddi bir beladan koruduğunu anlatıyor. Bisiklet sporunun ne kadar tutkunu isen o oranda emniyetin için önlemini alman gerekir. Bu bütün spor dallarında böyledir.

geçmiş olsun, bir anlık dikkatsizlik işte. duyarlılığınız için teşekkürler.

bende kaskın ne kadar yararlı birşey olduğunu bildiğim halde takamıyorum alışkanlık mı olmamış nedendir bilmiyorum ama bi garip geliyor sadece tur yaparken takıyorum

Başlığı bugün gördüğüm için okuma fırsatım oldu konuyu !

Kaza yapan arkadaşımız inşallah bugünlerde iyidir ve sağlığı da yerindedir !!!
Geçmiş olsun arkadaşım. Bilgilendirmeler için de extradan teşekkür ederim.

Şu ana kadar düşmemiş olabilirsiniz ama düşmemeniz tekrar düşmeyeceğinizi göstermez. Geçen yıl uluslararası bir bisiklet yarışında gözümün önünde 5-6 kişi takla attı, hem de düz yolda. Yani ne kadar iyi bisiklet kullansak da bir anlık dalgınlık büyük kazalara neden olabiliyor.

Geri