Scudo Sports

kask korur..

sonEr´´

Forum Bağımlısı
Tepki
1.374
Bisiklet
Salcano
sıcağı sıcağına yaralı parmağım ile paylaşıyorum..umarım kask takmayan ve önemsemeyen benim gibi arkadaşlar için birazcık ibret verici olur :) trafikte en sağda ilerlerken duran bir aracın kapısını bana vurmasıyla yere yapıştım...kaldırıma sağlam bir kafa attım..sol ense kısmı çatladı..kafada en ufak hasar yok :) anlık bir durum olduğu için ayrıntıya girmiyorum..uzun parmak eldiven giydiğim halde parmağım soyuldu , omzumda biraz ağrıyor..Şükürler olsun ki daha ağır bir durum olmadı...Sürüş sırasında kaskınızın kafanızda olması dileğiyle...iyi forumlar.

http://a1111.hizliresim.com/r/w/tbt4.jpg

Scudo
Çok çok büyük geçmiş olsun kardeşime. Allah acil şifalar versin bir an önce. Ben de diyorum ki ; KASK KASK KASK.

Tekrardan geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
geçmiş olsun...kask hayat kurtarıyor. kask takmak ve doğru bir şekilde takmak çok önemli. acil şifalar dilerim.

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.Vuran kişiye ne oldu??

• Beğen
Soner kardesim gecmis olsun ne zaman oldu elin çok kötü olmuş bı hastaneye falan gitseydin su olayı detaylı anlatmana bi

• Beğen
Çok geçmiş olsun kardeşim. Canının acısıyla bu konuyu paylaşabildiğin için de teşekkür ediyoruz. Allah korumuş.

• Beğen
Büyük geçmiş olsun. Zamanında ben de bir kaza sonucu, başımı ağaca çarpmak suretiyle kaskımı kırmıştım. Büyük bir acı hissetmeyi beklerken, kaskın başımı koruduğunu farkettiğimde hissettiklerimi bugün dahi aynı canlılıkta hatırlıyorum.

• Beğen
Geçmiş olsun Soner, umarım kısa sürede iyileşirsin. Hızın kaçtı o sırada hatırlıyor musun?

• Beğen
Geçmiş olsun Soner. Sen dikkat ederdin bu tür şeylere ama, seni bile buldu demek araba kapısı.

• Beğen
çok geçmiş olsun...

(ya bu aralar kaza haberlerinde bi artış mı var, bana mı öyle geliyo :S)

• Beğen
@Oksal Özdöl

işin o kısmını unutmuşum :) olay olduktan sonra tabi doğal olarak araçtan fırlayan aile birşeyin varmı vs.vs. tarzındaki soruları sordu...ben öncelikle arabanızın aynasına hiç mi bakmadınız tarzında yaklaştım..ya baktım filan kemküm etti kapıyı açan 2 ayaklı şahıs istersen hastaneye filan götürelim vs.vs. olayları geçti..yok dedim geri çevirdim..kimseyi uğraştırmak istedim..herkes yoluna gibi bir durum oldu..

@Ekrem Erten

olaydan 20 sn önce sprinte hazırlanıyordum aynakol büyükteydi zaten tam asılmaya başlarken olan oldu :(

@Gökhan Toros

müdür biraz ben kaşındım gibi oldu ya :) hani bu ışık tabelalarında rakamlar olur ya , o tabelada yeşil yanmasına 9 saniye yazıyordu..bende zaten mp3'ün verdiği gazla ayarladım vitesleri kaptırcaktım ki olan oldu :( olay gerçekleşmeden hissettim..hemde çok iyi hissettim hatta pedalı çevirirken kapıyı açma diye içimden geçirdim ama olan oldu işte..tecrübe olucak artık düşe kalka :)

artık klasik rotayı sadece trafiğin olmadı zamanlara bırakmayı düşünüyorum..daha öncede bir yaya ile temas olmuştu..çok sinir bozucu birşey hiç suçunuz yok kastınız yok durup dururken yerlerdesiniz :)

Geri