Scudo Sports

kartepe turlarımız -kudret kurtcebe

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
4 adet kartepe turu gerçekleştirilmiştir 1640 a iki yerden çıkılır
1- maşukiyeden kuzu yaylasına ordan 1640 a
2- suadiyeden fakat yol oldukça bozuktur

10 mayıs ekibimiz
evet 1300 rakımdayız arkada antenler 1640 orası karla kaplıydı amma birde ocak ayında gideceğim karla kaplı olduğu zaman

5temmuz kartepe ekibi
2 ağustos ekibimiz
30 ağustos zafer turumuz istiklal marşı söyledik ve bayrak çektik

istek olduğu müddetçe kartepe turları devam edecektir herkesin o güzel yerleri görmesini isterim
kudret kurtcebe
bisikletliler derneği fahri üyesi
arka takım kaptanı

Scudo
GÜzel Bİr Grup OluŞturmuŞsunuz Hava Galİba Sİslİ YaĞmurlu Havada DaĞda SÜrmek Ayri Bİr Zevktİr Heralde

İst Otursaydim Mutlaka O Grupta Yer Almak İsterdİm Devamini Beklerİz

Tebrikler Kudret abi. Okul bi bitsin ne yapıp ne edip istanbulda iş bulacağım farz oldu artık:D

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
@kudu

Slm kudret bey şu kartepeye çıkmak isterım inşallah bır gün hayellerım gercek olur sabahları guneş dogmadan denıze gırıyorum,o sıs perdesının ıcındende gecmek ısterım ınankı

@İrfan Aşıroğlu

Ekip ruhunuza hayranım,görüşmek dileğiyle

Kendisi gelmese bile Kudret Kurtcebe'nin forumdaki etkisi bir süre daha devam eder @serhataltay

Birlikte pedallamaya zaten nefesim yetmezdi ama, forumda yazdıklarını okurken bile yorulduğumu hissederdim bazen.

Kudret abiyi birkaç sözcükle betimle deseler şöyle derdim: "Bu ne şiddet bu celal?" Kulakları çınlasın.

Kurdet abi iyi bir üstad iyi bir dostumdur.Gorusemiyorum lakin uzun zamandır.Kim ne der hakkında ne düşünür bilmem ama ben iyi bilirim kendisini.Buradan gitmesi ile benimde pek foruma girip takip edesim de kalmadı.Kendisinde telefon yok evin adresi değişti.Nerede ne yapar bilmiyorum ama umarim herşey gönlünce oluyordur.

Forumdan Kudret Kurtcebe geçti be :D 36.000 mesaj atmış bir üye (benim 6 katım) :eek:

Nerdesin Kudret abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :aglyrmngaa:

serkan bey ,kudret beyin duvarını takip etmekteyim, kendisi benden bisiklet forumdaki dostlarını haber etmemi istemiş idi ,bende ricasını kırmayarak, daha önce kudret ustanın duvarından forumda resimler paylaşmıştım,özelden kendisi ile görüşmekteyim ,kendisi bana ,resimleri paylaşmamda bi sorun olmadığını dile getirmişti,,bir kaç resim ekleyeyim ,,daha çok instagramda bu aralar.

1613401398050.png

2016 marmara gran fondo ,ikinci kudret bey,,,55-59 katagori

135304111_920995168707679_4169814480990853365_n.jpg

2017 marmara gran fondo birinci kudret bey 60-64 katagori,,

1613401622064.png

2019 gran fondo formula ,60-64 katagori birinciliği

1613401732478.png

son olarak sakarya gran fondo birinciliği,60-64 katagori,yarışlara hazır olduğunu kendisi yineledi...

Kudret Kurtcebe kim

Kudret Kurtcebe kim
Milletin sinir uçlarıyla uğraşıyorsun dostum ama sizin jenerasyon genelde özellikle yapıyor bunu 😊
Google'a yazmayı cidden akıl edemedin mi?
Bu forumda binlerce adam var, bahsettiğin kişinin tanıyanı var seveni var. Hadi iyi niyetle yazdın diyelim iki mesaj yukarıda kim olduğundan fotoğraflarıyla birlikte bahsetmiş. Bir öğretmenin olarak üslubunu cüretkar ve alaycı buluyorum. Espritüel olmakla alaycı ve itici olmak arasında çok ince bir çizgi vardır.
Cidden akıl edemeyip burada "Kudret Kurtcebe kim" diye sorduysan ben tüm söylediklerimi geri alıyorum.

Geri