CevdetBilge
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 493
- Bisiklet
- Colnago
Bir arkadaşım yol yarış bisikletinin sola doğru çektiğinden ve direksiyonun sertleştiğinden bahsettiğinde furçla ilgili olabilir mi diye düşündük( lastik araya sıkışmıştı ve dönüşü engelliyordu) yakınındaki bir bisikletçiye götürdüğünde bisikletçinin karbon maşanın sol tarafının eğiminin farklı olduğunu ve bu yüzden sola çektiğini ifade ettiğini söyledi ben de bisikletçi ile konuştum maşanın eğri olduğunu, üzerinde darbe göremediğini ve pres cihazlarının olduğunu ve bu cihazlarda düzeltildiğini, kendisinin uğraşırsa maşayı kırmaktan korktuğunu ifade etti.
Bu durum bana tuhaf geldi karbon maşalar esnek olabilir ama bu kadar zorlanınca da kırılır diye düşünüyorum .
Başka bir bisikletçi arkadaşla konuştuğumda presleme diye birşey olmadığını başka sorun olabileceğini ifade etti .Bu şekilde sorunu olan arkadaşlar varsa yardım ve önerilerini bekliyorum katkıları olan dostlarımıza şimdiden teşekkür ederim
Bu durum bana tuhaf geldi karbon maşalar esnek olabilir ama bu kadar zorlanınca da kırılır diye düşünüyorum .
Başka bir bisikletçi arkadaşla konuştuğumda presleme diye birşey olmadığını başka sorun olabileceğini ifade etti .Bu şekilde sorunu olan arkadaşlar varsa yardım ve önerilerini bekliyorum katkıları olan dostlarımıza şimdiden teşekkür ederim