emre daran
Üye
- Tepki
- 28
Arkadaşlar ve abiler günaydınlar diliyorum. biraz tecrübesiz olduğum bir konu hakkında bir sorum olacak.yanlış bi şeyler söylersem affola. linkini verdiğim bisiklet benim. ben üzerindeki orjinal maşa söktüm ve çinden aldığım markasız pinarello dogmanınkine benzeyen kabon maşadan aldım taktım şimdilik bi sıkıntım yok ama yine de bazı yollarda tedirginlik yaşıyorum. malum antalyamın yolları da ülkemin diğer illerindeki gibi berbat özellikle ilçelere falan gittiğimde çok tırtıklı asfalt var bu asfaltlarda %7-8'lik eğim olan rampalardan aşağı inerken aşırı titreşim alıyorum ve 70-80 km hızla inerken maşam acaba kırılır mı kafayı gözü tarladan dereden toplar mıyım
korkusu yaşıyorum. resimlerdeki trailer römork varken de o rampalardan 30-40 km hızla indim bi şey olmadı ama lastiklerde 100 psi hava da olunca titreşim çok oluyor bu titreşim beni açıkça korkutuyor. mesela markalı bir karbon maşada da aynı şeyler olabilir mi. karbon maşaların bir vibrasyon ve hız sınırı var mıdır. tabi şimdi siz yol şartlarına göre değişir diyeceksiniz ama yardımcı olursanız sevinirim. bisikletim ve maşası https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=104628