Scudo Sports

Karbon Kaplama Nasıl Yapılır?...İçeri Buyrun

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
kaplama için gereklı olanlar;
sele
karbon kaplama
çakmak
makas
maket bıçağı
son olarak usta eller:D
kaplamayı yapan yol arkadaşım dostum yusuf kendisine teşekkürü borç bilirim
kaplama sadece sele için sınırlı değildir kadro maşa gidon boğaz aktarıcılar vs aklınıza gelen herşeye uygulanabilir.uzun ömürlü kullancam diyorsanız vernik attırınız:D
aşamaları yazmak istemedım zaten resimlerde yeterince açık

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

Scudo
Bende aynakol için yapmıştım zahmetli bir iş güzel olmuş tebrikler işçilik harika..

Barış o kullandığınız kaplamanın bir kalite üstü çıktı piyasaya gerçi sen onuda başka bisiklette kullanmışsın bilirsin :). yapacak arkadaşlar bu resimlerdekini değil piyasada satılan mat olanı var onu kullanırlarsa daha iyi sonuç elde ederler.ben iki kaplamayıda kullandım mat olanı daha kalın bir malzeme ve renk atması olmuyor ayrıca orjinal karbon görümüne daha yakın.Bu resimlerdeki kaplamaya vernik atmazsanız gri renkler siyahlara karışıyor ve karbonu bilenler direk kaplama olduğunu anlıyorlar :).Paylaşım için teşekkürler arkadaşının ellerine sağlık.

(link)
(link)
(link)

jantlar kaplama değil karbondur.:D
kadro ve sele borusu yeni çıkan kalın karbon kaplamadır.
sele ise daha ucuz olan bir kaplama

Arkadaşlar merhaba;

Yeni konu açmak yerine,konuyu canlandırmak istedim,

Kaskımı karbon ile kaplamak istiyorum,tecrübesi olan arkadaşlar konu hakkında yardımcı olabilirse memnun olurum

teşekkürler..

@alp değer tanrıverdi
2 sene önce açılmış bir konu olması olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@alp değer tanrıverdi

Evet arkadaşlar,bazı siteler belli bir zamana kadar tutuyor..

@alp değer tanrıverdi
Upload edilen site siliyor ise ya da upload eden kişi o siteden kaldırıyor ise, 2 sene önceki fotoların silinmesi muhtemel tabi. :)

Video'da nasıl yapıldığı,gösteriliyor..

ancak tecrübeli arkadaşlarında bilgisine ihtiyacım var..

Yüklenilen siteye bağlı. Sanırım konuyu açan arkadaş resimleri şu an faaliyette olmayan bir siteye yüklemiş ya da site resimlerin yerini değiştirmiş olabilir. Böyle eski konularda resim problemleri sıklıkla yaşanıyor.

Geri