Scudo Sports

karbon kadro ?

Mustafa Arman

Daimi Üye
Tepki
17
merhabalar arkadaslar bu karbon kadrolarda farklı cesitlilikler var 3k-12k v.s.
bunların arasındaki fark nedir hangi çeşidi daha sağlıklı sağlamdır bilgisi olanlar payşalırlarsa sevinirim ...

Scudo
@mustafa kemal güler

resimler için bende teşekkür ediyorum.bu 3k ve 12k farklı olması sadece şekil açısındanmı yoksa kalite ve sağlamlık açısındanda farklılıkları oluyormu acaba.

yani bu 1-2-3 -12 sadece örgü şekillerini mi belirtiyor yoksa aralarında kimyasal olarak bir fark oluşturuyor mu ?

herhangi bi kimyasal fark yok örgü biçimleridir hatta hic örgü kullanılmadan yapılanlarıda var ritchey superlogicler ornek olabilir,ritchey wcslerde 3k ya örnek gösterilebilir,12 k yada scottun kadrolarını örnek gösterebilirim sağlamlıkları kişiye göre değişebilir fakat hafiflik olarak farkediyo...

• Beğen
Tepkiler: murat yayla
öyle ama ebaydanda birseyler almamak mümkün değil kadro olmasada karbon aksesurarlar ve parçalar cok çekici

@m.arman38

ben şuan topladığım bisikletin tüm parçalarını ebaydan aldım kadro hariç:D:D
Alcaksanız adı sanı belli markası belli olan şeyler alın en azından çakma olmasın...

Herkese keyifli forumlar.. Salcano, carraro vs gibi servis ağı olan firmalardan sadece Karbon kadro talep edilebilir mi? Bireysel kullanıcı için?

Geri