Scudo Sports

Karbon kadro alırken neye dikkat etmeliyim?

Tepki
0
Bisiklet
Kron
merhaba arkadaşlar birkaç haftadır aklım şu replika kadrolarda aliexpress de en çok sipariş verilen yer olarak burayı buldum internette bir kaç yerde bu satıcıdan şikyetçi olan gördüm ama genellikle iyi yorumlar var. sizce bu kadroyu almalımıyım yada o fiyatın üstüne biraz daha ekle şu bisikleti al mı dersiniz veya başka bir satıcımı önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim birde şu terimler nedir hangileri daha kalitelidir;
1.Karbon Fiber UD Toray T800
2.Tam T1100 karbon
3.BB30, BSA (BB68)

(link)

Scudo
500 dolarlık "orijinal" bir kadro bence bundan daha sağlıklı olur

Ucuz etin yahnisi olmaz
Orneginreplica kadro 250 lira kirildi bir daha alman lazim muhattap bulamazsin
Orjinal kadro 500 lira sikintisi olmaz
Birinde kisa vadede kar ama uzun vadede zarar edersin

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Tabi yeni yıl alamazsın caad10 u ama 2012 falan alırsın o paraya

@hakan güneri çakma karbon kadroların bana göre tek avantajı 5 kuruşluk şeyin 'görüntüsüne' 3 kuruşa sahip olabilmek. Bunun dışında hiçbir avantajı yok diyebilirim. Çakma kadro almayın. Onun yerine kaliteli bir markanın alu kadrosunu ya da 2. el bir karbon kadro almanız çok daha mantıklı olur.

Karbon kadro alırken karbon salınımı az olanları tercih etmeliyiz. Malumunuz küresel olarak gittikçe ısınıyoruz.

biz çok elit olduğumuz için pek kullanan yok. kaldı ki Türk halkının çin malı fobisi var (lol)

fakat bu kadrolar avrupada popüler aslında. önde gelen bikaç karbon kadro satıcısı sitesi bulmuştum bi ara ama şimdi bulabildiğim 1 tanecik:
(link)

bu kadroyla yarışlara giren bir arakdaşın bisikleti:
http://i47.tinypic.com/bfoth1.jpg
link: (link)

bitane daha buldum :D
(link)

@hakan güneri

1. ve 2. madde adamların kullandıkları karbona verdikleri ad. mesela trek de kendi karbonuna bir ad verir(fact carbon! bababa), specialized de t10, t11 falan der. öyle garip garip şeyler. çok takılma. karbon de geç :)
3. madde göbek tipini belirtiyor. aynakol alırken BB30 uyumlu aynakol alacaksın

Geri