Scudo Sports

KARABÜK-Yenice'de Maraton Yarışı

Tuncer Bayık

Daimi Üye
Tepki
303
Tüm bisiklet severlere bir sürprizim var. :winkenlux Türkiye'deki yarış platformlarına Karabük'ü de ekliyoruz. Geleneksel olacağını tahmin ettiğim bir maraton yarışı ile parkuru yarışlara açıyoruz.
Karabük-Yenice'de yapılacak maraton yarışının tarihi; 13.Haziran.
Detaylı açıklama Mayıs ayı içinde gelecek.

Tüm MTB yarışçılarımızı bekliyoruz. Organizatör sağlam (Ünal Tolun) :in:

Scudo
Karabük'ünde bu kervana katılmasında gurur duyuyorum bir karabüklü olarak. Yarış tarihini bekliyoruz.

maratonların artıyor olması sevindirici.. karabük'te görüşmek dileğiyle...

eğer yarış finişi ortalama 4gibi ayarlanırsa çok güzel olur malum bunun bide eve dönüşü var

yalnız lütfen %80 noktası ya da zaman sınırı maratonun son kilometrelerine konmasın, sonra sporcular sıralamaya giremiyorlar, telef olduklarıyla ve parkuru bitirdikleriyle kalıyorlar :eek: ..

Detaylı açıklamalar önümüzdeki günlerde arkadaşlar. Siz beklentilerinizi belirtmekten çekinmeyin ama :in:

Yarışla ilgili bir gelişme var mı acaba??

memleketimde olacak bu yarışı kaçırmak olmaz orada olacağım =)

@tuncer bayık

Niye yapılmadığını öğrendim; Sonraki hafta ve ileri günlerin hepsi federasyon takviminde doluymuş. Programı federasyona uyduracaz diye kullanılacak olan yurttaki öğrenciler bile bir hafta önceden evlerine postalanması için milli eğitim bile devreye sokulmuş. Bu organizasyonun ne kadar ciddiye alındığını gösteriyor. Bunun için Kaymakamımıza ve Ünal Hocamıza teşekkür ediyoruz. :in: :in: :in:

Ünal abi yaptıysa güzel organizasyon olur bence de...

Geri