Scudo Sports

Kapıdağ Yarımadası Bisiklet Turu (Video) / 24-27 Haziran 2017

Scudo
Kısmetse ekime bende yapıcam bu turu. Bu sıcaklarda yemiyo malesef :D.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@kaju Ormanli-Sahinburgaz arasina daha yeni zift dokmusler. Eskiden toprak yolmus. Yol bildiginiz camur gibi su an. Ikinci videoda zaten gorursunuz. Akli olan o yol yerine oturup micirlanmadan oradan gecmesin :) Siz gidene kadar herhalde duzelir biraz. Onun haricinde adanin yollari fena degil.. zor ama guzel rota, oneririm.

@Birhan K. Bölgeye hakim sayılırım çocukluk dönemimde doğanlar köyüne çok gitmişliğim vardır. İşte bi nevi anı tazeleme yeni anı biriktirme :)

• Beğen
Geçen yıl Mart ayında gittiğimiz bir güzergah... Sıcaklarda çok daha zor olsa gerek... Bu arada video çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık...

• Beğen
@Bisikletli Gezgin Teşekkür ederim, aynen dediğiniz gibi.. Rota çok güzel fakat yüklü bisikletlerle bu sıcakta dik eğimlere tırmanmak çok zordu. Biz de zaten çoğu rampayı yürüdük. Beğenmenize sevindim.. İkinci bölümü bitirmek üzereyim, herhalde 1-2 güne yüklerim. Maksat hatıra kalsın ve aynı rotayı gezmek isteyenler için de fikir versin.

Turun ikinci videosunu yükledim:

İyi seyirler..

Ay sonunda yapacağım İzmir,Kaş turu için iştah açıcı oldu. Rampalar hariç tabi. Anlatımın ve müzikler yerinde, keyifle izledim. Emeğine sağlık.

@Birhan K.hocam musadenizle konunuzu yine bisikletforum icerisinde kapidag yarimadasi odakli bir konu basliginda paylasmak istiuyorum..

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri