Scudo Sports

Kapalı Bisiklet Garajı

Güvenlik ve kullanım kolaylığını düşündüğünüzde Kapalı Bisiklet Kabinlerinin faydası sizce nedir?

• Toplam katılım
    25

Clal

MADADOST Anka Bike
Tepki
853
İsim
Celal
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar selamlar ev değişikliği yapacağım ve yeni taşınmayı planladığım binada kapalı garaj ve asansör bulunmuyor. Her gün bisikletleri taşımakta malumunuz problem :kötü:
İnternette biraz araştırdım açık garajlar için kapalı sistemler var kabin tipi.
Aşağıda fotoğrafını paylaştım. Bu tip kabin yapan tanıdığınız var mı? yada kullanan var mı? yada konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Ankarada bu tip işlerle uğraşan bir yer biliyor musunuz? yada iller arası sıkıntı olmadan gönderen bir yer? Konuyla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum iyi forumlar
Yani anlayacağınız derdim çohhtur hangisine yanayım :)
urunler-motokabin-model-1-346x300px.jpgbisiklet-garaji-11-alpen-bike-capsule-bisiklopedi.jpeg

Scudo
Bu tür bir kapalı sistemi ülkemizde kullanan kişiye rastlamadım. Özellikle açık alanda bırakılacağı için hırsız-uğursuz grubunun ilgisini çekecektir. Kökünden götürmeyi beceremez lerse, içinde ne olduğuna bakmak için kırmak zorunda kalacaklardır..
Bisikletlerinize evinizde uygun bir yer ayarlamanız en uygun çözüm olur...

Son düzenleme:
Bu tür bir kapalı sistemi ülkemizde kullanan kişiye rastlamadım. Özellikle açık alanda bırakılacağı için hırsız-uğursuz grubunun ilgisini çekecektir. Kökünden götürmeyi beceremez lerse, içinde ne olduğuna bakmak için kırmak zorunda kalacaklardır..
Bisikletinize evinizde uygun bir yer ayarlamanız en uygun çözüm olur...

Evet bu da var tabi.
Benim bisiklet problem değil de eşimin elektrikli bisikleti 20 kg kadar ağırlığı var. her gün zor olur gibi geliyor. Kömürlüğü düşündüm orası da çok rutubetli ve 2 kat inmek gerek :(

Kurban bayramı da geliyor. Bu askıya iki öküz bağlayıp ayağını çelince parasını amorti eder.

Bisikletlerinize evinizde uygun bir yer ayarlamanız en uygun çözüm olur...
Kesinlikle katılıyorum abi. Bisiklet bir şekilde gider. Kırmayı bırak o kabini de alıp götürürler.
Logar kapaklarını, telefon kablolarını çalıp satan ve hiç cezai yaptırımla karşılaşmayan hırsızların bulunduğu bir toplumda yaşıyoruz.

Kurban bayramı da geliyor. Bu askıya iki öküz bağlayıp ayağını çelince parasını amorti eder.

Kesinlikle katılıyorum abi. Bisiklet bir şekilde gider. Kırmayı bırak o kabini de alıp götürürler.
Logar kapaklarını, telefon kablolarını çalıp satan ve hiç cezai yaptırımla karşılaşmayan hırsızların bulunduğu bir toplumda yaşıyoruz.
İki öküz kaldırmaz abi tek hayvan asılı birde bacak sallayınca zangır zangır titriyor. Tecrübeyle sabittir.

5.katta olan evimin balkonuna asansörden çıkartıyorum . Asansör yoksa bile merdivenden çıkartırım yine .

Niye mi ? 2 bisikletim var birini günlük birini turlar için çıkarıyorum . Sorun olmuyor ayrıca
Site içinde oturuyorum öyle kafaya göre girip çıkan olmuyor .

Muhim soru balkonda durmasına kızan yok mu ? Hanıma çaktırmadan aprıgeyt etmek konusunun yanına evde bisiklet barındırmak adlı konu açmak lazım. Annemle papaz oluyoruz ama kıyamıyor bana . Balkonda olmazsa oturma odasında alırım diyorum. Kucaklaşıp yatatsınız artık diyor . Aramızda yatanlar var

Yaşadiginiz yerin suç durumu nedir?
Mesala Antalya merkezde adamin yatak odasindan bisikleti çalarlar. Kumluca da sokakta dursa kimse tenezzul etmez. Belki bir iki haylaz çocuk kurcalar binmeye çalişır o kadar.
Bu sistemi bir pvc pencere yapan bir ustaya yaptirabilirsiniz.images.jpeg

Motosiklet için kullanan biliyorum.

Sadece kedi-köpek ve iklim şartlarından koruyan kumaş türler daha yaygın olarak kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Metal veya fiberglass gibi malzemeden yapılanlar oldukça daha pahalı ve 200-300 kiloluk, immobilizerlı bir motosiklet için fazladan pek de bir koruma sağlamıyor. Esas artısı kolay sökülen aksesuarları sağlama almak.

Bu arada, bunlar pek ufak şeyler değiller. Yeni taşınacağınız apartmanın bahçesine/otoparkına orjinal Fiat 500 kadar bir kapsül koymanıza izin vermeyebilirler.

Motosiklet için kullanan biliyorum.

Sadece kedi-köpek ve iklim şartlarından koruyan kumaş türler daha yaygın olarak kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Metal veya fiberglass gibi malzemeden yapılanlar oldukça daha pahalı ve 200-300 kiloluk, immobilizerlı bir motosiklet için fazladan pek de bir koruma sağlamıyor. Esas artısı kolay sökülen aksesuarları sağlama almak.

Bu arada, bunlar pek ufak şeyler değiller. Yeni taşınacağınız apartmanın bahçesine/otoparkına orjinal Fiat 500 kadar bir kapsül koymanıza izin vermeyebilirler.

Geniş bir otoparkı var. Apartmanda otoparktaki araç sayısı az olduğu için çardak gibi bir şey yapılmış yer sıkıntısı yok gibi.
Fiberglass kabin olursa yere sabitlemeyi düşünüyorum
Yaşadiginiz yerin suç durumu nedir?
Mesala Antalya merkezde adamin yatak odasindan bisikleti çalarlar. Kumluca da sokakta dursa kimse tenezzul etmez. Belki bir iki haylaz çocuk kurcalar binmeye çalişır o kadar.
Bu sistemi bir pvc pencere yapan bir ustaya yaptirabilirsiniz.265855 dosyayı görüntüle
Bu tip bir şeyde düşünmedim değil bakalım hala tam karar veremedim.

Anladığım kadarıyla, forumdaki arkadaşların söylediğine göre pek kullanılan bir sistem değil.
Birde motorsiklet de düşünüyorum alt yapısı olur demiştim
eğlenceli fikirleriniz içinde teşekkür ediyorum arkadaşlar 😆 😆 😆

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri