Scudo Sports

Kapadokya Bisiklet Turu 2016

3fgezgin

Üye
Tepki
102
Bisiklet
Diğer
Uzun zamandır ailece bir bisiklet turu yapmayı planlıyorduk. Fakat ekipmanlarımız ve bisikletlerimiz bu durum için pek uygun değildi. Bir de iş yoğunluğu vs. bir türlü fırsat bulamıyorduk. Ne zaman 3F nin BabaF si hastalandı işte o zaman dedik ki "Gezmek için yaşamak".
Artık karar aldık, biz zamana değil daha çok zaman bize ayak uyduracaktı. Bu vesileyle gerekli ekipmanlar satın alındı, bisikletler yükseltildi veya yenisi alındı ve tur programları başladı.

Çok fazla yazmaya vakit ayıramadığımızdan gezilerimizi az yazı bol fotoğraflar ile paylaşıyoruz.

1.GÜN
NEVŞEHİR HAVA ALANI - ÜRGÜP

MinikF nin ilk uçak yolcuğu sonrası:)
01 Minik F ilk uçak.JPG

Gülşehir Araplı Hanı ve demir atlarımız.
02 Gülşehir Demir Atlar.JPG
02 Gülşehir Arapsun1.JPG

Avanos'a giderken
04 Avanosa Giriş.JPG

Avanos'da dinlenirken
07 Avanos Kızılırmak.JPG

05 Avanos MinikF Park.JPG

Hayalet Vadisi
10 Anne F Ürgüpe.JPG
Ürgüp'e az kaldı
11 3F Ayna.JPG

Ve 50km'nin sonunda ÜRGÜP MEYDANI
13 Ürgüp Meydan.JPG

2.GÜN (ÜRGÜP-SİNASOS-PANCARLIK VADİSİ-ÜÇGÜZELLER-ÜRGÜP)

Sinasos Fotoğrafları
19 Sinasos.jpg

23 Sinasos.jpg

24 Sinasos.jpg

Pancarlık Vadisi
27 Pancarlık.jpg
28  Pancarlık.jpg

Ortahisar
32 ortahisar.jpg

3Güzeller (3FGEZGİN ' e benziyorlar sanki)
33 üçgüzeller.jpg

3.GÜN
Hava çok soğuk ve yağmurlu olduğundan MinikF'yi hasta etmemek için bu gün yaya olarak Ürgüp'ün içinde geziyoruz.

Asmalı Konak
35 asmalı konak.jpg
40 asmalı konak.jpg
Konağın yeni ağası MinikF Ağa :)
39 asmalı konak.jpg

4.GÜN (ÜRGÜP - GÖREME - AŞK VADİSİ - UÇHİSAR - ÜRGÜP)

Göreme Fotoğrafları
44 göreme seferi.jpg
46 göreme seferi.jpg

Aşk Vadisi
47 aşk vadisi.jpg
48 aşk vadisi.jpg

Uçhisar
49 uçhisar.jpg

5.GÜN
Dönüş günü, hava alanına zamanında yetişebilmek için sadece pedal basıp, karnımızı doyurmak için molalar veriyoruz. Bu güne özel bir fotoğraf karemiz yok maalesef.

Dosyalar

• 3FLOGO (1 of 1).jpg
    3FLOGO (1 of 1).jpg
    79,3 KB · Okunma: 15
Scudo
Tek kelimeyle harikasınız.

Enfes olmus . Ailenin birlikte faaliyetlerine enfes bir ornek olmus masallah.
Ufaklik memnun oldu mu bari dostum? Hic ariza filan cikartmadi mi ? Cocuk sonucta :)

kimi ailelerimiz cocuklarini bahane ederek etkinlik yapamadiklarindan, gezmeye vakit ayiramadiklarindan yakinirlar. sizi tebrik ederim. hem aile icin hem de cocugunuz icin güzel bir tecrübe. hangi mevsimde ziyaret ettiniz kapadokyayi?

@mariokaldato

Zaten bir yaşından beri o arabanın içinde geziyor. İlk başta biraz sıkıntı yapmıştı fakat sonra sevmeye başladı. Şimdi içine binip, kendi kemerini kendi bağlayıp kaskını takıyor.

@adem çiçek
Teşekkürler, gezmek için çocukları bahane gösteren insanlara Zapp ailesini göstermek lazım. Çiftin dört cocuguda yolda doğmuş. Bu arada geziyi Mayıs ayında gerçekleştirdik.

Güzel bir tur olmuş, tebrikler. Kapadokya gibi güzel bir bölgede aile olarak turlamak harika. Çocukla birlikte bisiklet sürülebilir bunu bir kez daha gösterdiğiniz için ayrıca teşekkürler. Takipteyiz.

@Barış Çavuş
Bisiklet ile yeni yerler keşfetmek, kamp yapmak bizim tutkumuz ve yaşam bicimimiz. Çocuk ile gezerken mutlaka onun da fikrini alıyoruz. O zaman MinikF de işin içine girmiş oluyor ve keyfimize keyif katıyor. İnanın çocuklar, büyüklerinden daha çabuk ayak uyduruyor.

• Beğen
Tepkiler: Barış Çavuş
Umarım Baba F olarak iyileşmissinizdir. Çok keyifli bir tur olmuş, ileride bende sizin gibi ailemle gezmek istiyorum. :)

@3fgezgin Çok güzel tur olmuş ailecek..Umarım tedavi vs hepsi geride kalmış, minikf çocukf olmuştur...🙂
Başlığı tur olarak aratınca buldum, merak ettiğim çadır kampı vs bilginiz var mıdır bölgeyle ilgili...Yani (bisikletle) gidip, çadır kurup günlük sizin gibi kısa rotalarda sürüp geri çadıra dönmek şeklinde..

@3fgezgin Çok güzel tur olmuş ailecek..Umarım tedavi vs hepsi geride kalmış, minikf çocukf olmuştur...🙂
Başlığı tur olarak aratınca buldum, merak ettiğim çadır kampı vs bilginiz var mıdır bölgeyle ilgili...Yani (bisikletle) gidip, çadır kurup günlük sizin gibi kısa rotalarda sürüp geri çadıra dönmek şeklinde..
Yolların fatihi Hakan Abi kapadokya planı mı geliyor? :harika:

Aslında olay şu, bayramda çorumdayız ve kayınvalidemde kalıyoruz..Niye yollardayım anlaşıldı sanırım..😁..

Çiftlikte çok atıl olmuş (zaten satıyorum), orda kalırım diyordum, vazgeçtim..Uyarsa 3-5 gün sonra yeniden ve daha bilinçli çıkabilirim tura..Kayınvalidemi severim yanlış anlaşılmasın, ama malum..🤗

Selamlar, kamp alanları mevcut. Gittiğimiz mevsimde geceleri çok soğuk olduğundan biz çadırı tercih etmemiştik.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Aslında olay şu, bayramda çorumdayız ve kayınvalidemde kalıyoruz..Niye yollardayım anlaşıldı sanırım..😁..

Çiftlikte çok atıl olmuş (zaten satıyorum), orda kalırım diyordum, vazgeçtim..Uyarsa 3-5 gün sonra yeniden ve daha bilinçli çıkabilirim tura..Kayınvalidemi severim yanlış anlaşılmasın, ama malum..🤗

Ben ve birkaç arkadaşımın Sivas Kayseri ve oradan Kapadokya tur planı var ve şu birkaç hafta içinde olacak gibi Hakan abi. Kapadokya tur planın olursa bizim buradan geçmen gerekecek. Belki eş zamanlı olarak turu birlikte yapabiliriz. Kesinleşirse haberleşelim tabi sana da uygunsa...

Kapadokya tur planın olursa bizim buradan geçmen gerekecek.
Çorumdan yozgat üzerinden gidiliyor Kapadokyaya...Sivas' taysan ters kalıyor malum.Yoksa Kayseri'de miydin?

Bana acilen rota lazım..😁..Çorumdan Ürgüp ya da Göreme, Nevşehir..Aslında Sorgun üzerinden gitmek istiyorum ama yol durumu nasıldır? Yozgat üzerinden gidiliyor normalde bölgeye..

• Beğen
Tepkiler: 3fgezgin
Geri