@ysnymn
Bu camia o dediğini beceremez abi. Öyle bir bütünlük yok.Herkes konuşur icraata gelince abi ben prof takımdayım maaşlıyım maaşımdan olurum der geri çekilir.Sporcusundan idarecisine kadar bu böyle.O yüzden boş. İşin içine girdikçe nefret edersin inan bana.Yol bisikleti TC Şampiyonası yapılıyor, takım klasmanı var insanlar kendini parçalıyor, yarış bitti eeeee! Abi takım klasmanı var ama takım kupası verilmiyomuş! NASI YAA!! eeeee??? niye yarıştık??? öyle işte işi gücü bırak canımız sıkıldı bi yarış koşalım dedik! NASIL? Türkiye Şampiyonası Dağ bisikleti Yarışması yapıldı dimi geçen hafta. Allah aşkına kaç tane elit sporcu koştu. Gülerler adama gülerlerrrrrrr!!!!KOca forumun bile 10000 civarı üyesi var yanlış bilmiyorsam eğer. Federasyonsunuz be abi. Sporcuyu onore edin en azından da bir kupa verin madalyanın yanında.Tanesi 45 lira baya da iyi bir kupanın fiyatı bu. Yarış bitti toplanın kürsü, isimler,kişiler,bi madalya hadi yallah evinize.
Bunlara da bir kaç kişi bizim gibi ses verir gerisi bakar aman biz bulaşmayalım federasyon bize kızar der.Bi bakıma da haklılar böyle ses çıkarmayan camiaya bu kadarı olur zaten.
Bunları yazıyorum ya okuyan herkes için en kötü benim şu an inan bak. Neden mi doğruları açık açık söylüyorum ondan. İzlersin.