Scudo Sports

Kaliteli Giyim ve Birkaç Kuıllanışlı Malzeme

Tunç Tuncay

Forum Bağımlısı
Tepki
483
İsim
Tunç Tuncay
Bisiklet
Canyon
Sayın forum üyeleri aşağıda fotoğrafları görünen tüm malzemelerin fiyatları kargo hariç fiyatlarıdır. Tüm ürünler çok temizdir ancak orjinal paketleri mevcut olmayabilir. Alacak arkadaşlar memnun kalmamaları yada herhangi bir sorun ile karşılaşmaları durumunda , ürün yollandığı gibi ve geri gönderim kargo ücretini karşılamaları karşılığında iade alırım. Herkese şimdiden teşekkürler.
(link)
Mavic pedli yol&MTB teker jant taşıma çantası. 150 TL (yeni ürün)
(link)
Pedli yol&MTB teker jant taşıma çantası. 100 TL (kullanılmış ürün)
(link)
MET marka neopren kask çantası , fermuarı bazen kapanmayabiliyor biraz dikkatli kapatmak gerekiyor. 25 TL (kulanılmış ürün)
(link)
(link)
Mavic Sprint forma , siyah beyaz , L beden (kesimi geniş üzerinde L yazmasına rağmen XL bedeni olan kişlere uyacaktır). 100 TL (yeni ürün)
(link)
(link)
Mavic Sprint forma , beyaz , L beden (kesimi geniş üzerinde L yazmasına rağmen XL bedeni olan kişlere uyacaktır). 100 TL (yeni ürün)
(link)
(link)
Look rüzgarlık , L beden , 50 TL (kullanılmış ürün)
(link)
Mavic kolluk (arm warmer) ,beyaz, L beden , 45 TL (kullanılmış ürün )
(link)
Mavic bacak ısıtıcı (leg warmer ) , siyah , paçası fermuarlı , L beden , 65 TL (yeni ürün)
(link)
(link)
Mavic eldiven , kırmızı , M beden , 40 TL (kullanılmış ürün )
(link)
Basınç göstergeli el pompası , 25 TL (kullanılmış ürün)

Scudo
eldiven ve pompa satılmıştır.

Selamlar boy ve kilo olarak olculeriniz nedir yelek ucin soruyorum.Benim boyum 173 75 kiloyum bazı ürünlerde L bazı ürünlerde m oluyor bana

ben 181 84 kiloyum look kendi sitesinde L beden için 101-105 cm göğüs çevresi olarak belirtilmiş bu beden ölçüsünden de bir fikre varabilirsiniz sanırım

Look rüzgarlık satılmıştır.

Satılan rüzgarlık , pompa ve eldiven dışındaki ürünler için ilan günceldir.

mavic formalar satılmıştır.

kalan ürünler için ilan günceldir.

jant çantaları , kask çantası , kol ve bacak ısıtıcı için ilan günceldir

jant çantaları , kask çantası , kol ve bacak ısıtıcı için ilan günceldir

jant çantaları satılmıştır. kask çantası , kol ve bacak ısıtıcı için ilan günceldir

konu kapatılabilir

Geri