Scudo Sports

kaldırımdan uçmayı nasıl öğrenirim?

kaldırımdan inmeni en iyi yolu diğer arkadaşların da dediği gibi ineceğin noktaya hızla gelip gidonu çekerek ön tarafı kaldırmak.ama kaldırımın bitiş noktasına geldiğinde pedal çevirmeyi bırak ayağa kalk ama pedallar yere tamamen paralel şekilde olsun.ama arka cantın yamulması söz konusu olur.bilmem anlatabildimmi?ön kaldırmada dikkatli ol kesinlikle fazla kaldırma.yani şöyle anlatayım;ön tekerin boşa çıktığında arka tekerle aynı seviyede olsun...buradaki amaç burun üstü değil,iki tekerleğin üstüne düşmektir.eğer bu işlemi uygularken ayağa kalkmazsan popon zarar görebilir.:):=)::=)inşallah işine yarar

Scudo
bu yapılabilecek en basit harekettir diyebilirim.tümseklerden de bu şekilde atlayabilirsin.örneğin düz yolda 3 cm bile 2 tekeri havaya kaldıramıyorsan.tümseğe hızla gel,yine aynı şekilde pedallar paralel hafif ayağa kalk ve ön teker tümseğe değdiği an önü çek ve kendini biraz ileri ittir.bu şekilde ben 20-25 cm havaya uçabiliyorum:)inan en kolay hareket bu.yani birkaç deneyerek öğrenirsin ama kask ve eldiven şart.nedenmi çok basit olmasına rağmen örnek vereyim bir kazaya.diyelim tümseğe gelirken yada kaldırımdan atlayacakken spd yoksa ayağın bir anda kaçtığını düşün afedersin apıçarası önce kadroya çarpar sonra yere düşersin kaldırımdanda tam ineceğin için daha feci düşersin.ve ellerin refleks olarak seni korumaya çalışır bu durumda çok önemli ama ALLAH göstermesin.şu sözü örnek vereyim:
ALLAH'a güven ama arabanı kilitle:)

amatörce atladım gecen arabaya tosladım dikişleri yeni açtım dikkat etmek lazım :) çok şükür ucz atlattık ama

50 cm kaldırım yapan beldeiye selam yolluyor ne biçim iiş o öyle:Dbizim nurada kaldrımların sınr taşlarını köşeli yapmdıkları için artık patlamalarda azaldı

bide kaldırıma cıkmak kaldırımlara yanlıs sekilde cıktıgım için kaç tane jant deiştirdiğimi hatırlamıyorum..

Geri