F Falkee Üye Kayıt 1 Mayıs 2015 Mesaj 73 Tepki 11 Yaş 26 Şehir Gaziantep İsim Emre Bisiklet Salcano 12 Mart 2016 #1 Kadrodaki ezilen nasıl giderilir kadroyu boyayacağım ama bir yerde ezik var dolgu gibi bir malzeme ile ezici düzleyip boyasam bir sorun olurmu
Kadrodaki ezilen nasıl giderilir kadroyu boyayacağım ama bir yerde ezik var dolgu gibi bir malzeme ile ezici düzleyip boyasam bir sorun olurmu
Taxonera Forum Bağımlısı Kayıt 26 Temmuz 2015 Mesaj 1.361 Tepki 788 Yaş 47 Şehir İzmit İsim Gökhan Bisiklet Mosso 12 Mart 2016 #2 Araba kaportacılara danışsanız iyi olur o işin ustası onlar ama uğraşırlar mı bilmem eş dost tanıdık şart. Arabalarda kullanılan vakumlama nasıl bir olay onu bilmiyorum ama
Araba kaportacılara danışsanız iyi olur o işin ustası onlar ama uğraşırlar mı bilmem eş dost tanıdık şart. Arabalarda kullanılan vakumlama nasıl bir olay onu bilmiyorum ama
AliÇimen Daimi Üye Kayıt 9 Nisan 2015 Mesaj 327 Tepki 130 Şehir Bulancak/Giresun İsim Ali Çimen Bisiklet Salcano 12 Mart 2016 #3 Çelik macunu işe yarar ancak uğraşmazlar hocam. Tanıdık falan bulmanız lazım ya da işi yoksa 5 dk hallet deyin. Tepkiler: Falkee
Çelik macunu işe yarar ancak uğraşmazlar hocam. Tanıdık falan bulmanız lazım ya da işi yoksa 5 dk hallet deyin.
Mbayraktar Üye Kayıt 21 Şubat 2014 Mesaj 16 Tepki 2 Şehir istanbul İsim Muhammet bayraktar Bisiklet Kron 26 Mart 2016 #4 aynı dertten bende muzdaribim, küçük bi ezik var kadroda ne yapsam bilemedim