Scudo Sports

kadro tercih konusunda fikirleriniz

bozkusramazan

Daimi Üye
Tepki
48
mrb sevgili forum üyeleri
kulanmış olduğum bisikletimin kadrosu sele borusu kısmından çatladı
garantiye gönderdik ama 40 gün olmasına rağmen hala gelmedi
bana söyledikleri aynı kadrodan ellerinde olmadığından dolayı yurt dışına sipariş verdikleri ne zaman geleceği hakkında bir bilgileri de olmadığı
aynı kadrodan başka arkadaşlarda da sele borusun kısmından çatlama sıkıntısı yaşadığını duydum ve eğer gelirse gelecek olan kadroyu kullanmak istemiyorum aynı sıkıntıyı yaşamamak için
sorum şu max 500 tl ya kadar kadro araştırıyorum sıfır olması önceliğim disk fren kullanacağım 178 cm boyunda 92 kiloyum malesef :(
sizce bu iki kadrodan hangisini tercih etmem gerekiyor nedenleri nelerdir?
yada siz olsanız ne alırdınız bu fiyatlara

(link)

giant atx sedonaya göre daha sağlam olduğunu düşünüyorum ama daha ağır bir kadro birde sele borusu masrafı çıkıyor 30,9 olduğundan dolayı :(

(link)

sedona hafif bir kadro ama kilodan dolayı aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum + bagaj takma yeri yok olsaydı harika olurdu

yada arkadaşımda ikinci el scoot scale 80 var 2009 model 500 lira istiyor ikinci el pek düşünmüyorum ama yine de sorayım dedim

ilginiz için şimdiden teşekkürler

Scudo
(link) (link) saglamdir.hem bayag aparat hediyeli.illa yabancı diyorsan giant atx pro. (link) jamis-trek-cannondale-scott aspect-marin-merida.Kadroda hala hafiflikmi ariyorsun 150 gr-diyelim 500 gr olsun:D.hobi olarak yapiyorsak gereksiz.sedona c+50 toplam agilrik 3 kg.üzerine 100 kilo bindigini dusun degisen ne olcak.kendimize bakmaliyiz.kendimizin 3-5 kilo fazla olması performansi daha fazla degistriyor. su makalede celik vs karbon. (link) .kadronun hafif olması saglamlıktan ödün vermesidir.cok cok hafif kadrolar zaten spor yarismalarında kabul edilmiyor.belli bir limitin üzerinde olması gerekiyor. mesela xt donanımı xtr ye tercih ederim.xt saglam-uzun ömürlüdür.xtr hafif ama o kadar saglam ve uzun ömürlü degildir.

• Beğen
Tepkiler: tunckuyel
ilginiz için teşekür ederim
ağırlık konusunda haklısınız kendimizden kilo vermek en doğrusu
kadro konusunda çok fazla marka takıntım yok benim için önemli olan uzun vade kullanabileceğim bir kadro
bisikleti daha çok günü birlik turlarda kullanıyorum zaman zaman da uzun ve konaklamalı turlar da düşünüyorum bu yüzden bagaj bağlantı yeri önemli
daha önce kullandığım kron 4000 disk frende sıkıntılı ve bagaj yeri yok :(
atx pro ile atx 7 arasında renk dışında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum tercihim atz 7 olacaktır renk olarak daha çok beğendim + bagaj yeri mevcut

sanırım bahsettiğiniz çatlayan kadro Whistle bende de miwok 1164 vardı aynı şekilde sele borusunun üst boruya kaynak olduğu yerden çatladı bende manisadaki fabrikaya yolladım 2 hafta falan oldu yurtdışından kadro gelicek dedi falan,bnm de kilo 100 civarı ve seleyi de max çizgide kullandım ama sanırım ağır oldugumdan çatlama oldu, maxı geçmedim ama demek daha aşağıda kullanmak gerekiyor.duruma göre bende gelecek kadroyu ya kullnaıcam yada takas yoluyla başka kadro bakıcam.

dostum sahibinde.com a garantiden gelen sıfır kadro diye ilan vermişsin ama burda kadro hal gelmedi yazıyor, hangisi doğru.

doğrudur bahsettiğim kadro whistle ama ben sizin gibi max seviyede kullanmadım hatta orijinal sele borusu yerine elimde bulunan 40 cm lik yani diğerinden 5 cm daha uzun sele borusu kullandım

BAK BU KADROYU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SANADA ÖNERİRİM (link)

BİRAZ DAHA FİYATI ARTIRIRSAN 1800 GRAM YERİNE BU KADROYU ÖNERİRİM 1650 GR (link)

1190 GRAM TÜRKİYENİN EN HAFİF KADROSU TASARIM PEK İYİ OLMASADA GRAMI VE MALZEMESİ GÜZEL TABİ FİYATDA ARTIYOR (link)

Geri