Scudo Sports

Kadro ölçüleri

abergun

Üye
Tepki
1
İsim
Selçuk Ergün
Bisiklet
Cannondale
Merhaba bisiklet detayında 3 adet veya daha fazla kadro boyu yazıyor. Örneğin bir bisiklet özelliklerinde 16-18-20" kadro boyu yazıyor. Bu ne demek oluyor?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Bahsi geçen model için üretilen kadro boyları,hangisi sizin vücudunuza uyarsa artık
Size uygun kadro boyunu hesaplamak içinde bu siteyi kullanabilirsiniz
(link)

@Aspirin
Kadro boyunu biliyorum ama niçin 3 farklı kadro boyu yazıyor bisiklet detayında?

Bisiklet detaylarında yazan 3 farklı kadro boyunun anlamı o bisikletin 3 farklı kadro boyuna sahip olduğunu gösterir. Yani 16 veya 18 veya 20 inç kadro boyunda 3 farklı boyutta üretilmiş o kadrodan anlamına geliyor. 3 farklı seçeneği belli eder yani.

Edit: Bahsettiğiniz durum şu şekilde galiba,

Kadro : Aliminium Lite falan feşmekan
Maşa : Fox cart curt
Renk : Siyah, Gri, Yeşil
Size : 16 - 18 - 20 --------> bu kısım kadronun 3 farklı sizde da üretildiğini belirtir.

• Beğen
Tepkiler: Aspirin
Satın aldığımız bayide bu 3 boyuttan kendimize uygun olanını boyutu soracağız, değil mi? Yani aldığımız bisiklet bu 3 boyuttan birinin ölçüsünde oluyor değil mi?

@abergun

Aynen doğrudur. 3 boyuttan birinin ölçüsünde oluyor.

• Beğen
Tepkiler: abergun
@tameryc
Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: tameryc
@abergun Bence aldiginiz yere sormayin, mesela elide büyük boy varsa dize onu oluyor diyerek satmaya kalkan bisikletciler olabilir. En iyisi siz kendiniz ölcünüzü bulun ve direk oy boyda isteyin.

Boyunuz kaz söylerseniz size yardimci olacak arkadaslar cevap verir.

(link)

Tekrar paylaşıyorum,biraz detaylı bir ölçümdür

Bazı modeller de boylar farklı, mesela 56 kadro diyor fakat 54 e denk geliyor

@Murat Cömez

Boyum 1.77 - 1.78 arası. Bacak boyu da gerekli mi?

@Murat Cömez
Bir yıl cücük kadar kadro ile sırt ağrıları çekerek dolaştım. Muhtemelen satıcının elinde o boy vardı veya işi bilmiyordu. İşi bilenlerden görüş alınmalı..

26 Jant mı 29 Jant mı seçmem doğru olur? MTB için? Boyum 1,77

Tekrar merhaba arkadaşlar, bir konu daha aklıma takıldı. Paylaşmak istiyorum. Örneğin 26" jant bisiklette 21" kadro boyu tam olan bir kişiye 26" jant bisiklet kullanmak isterse denklik için daha büyük kadro boyunu mu tercih etmesi gerekiyor?

@abergun jant boyunun kadro boyu ile alakasi oldugunu sanmiyorum. jant boyutu surusu etkiler yalnizca. yalnisim varsa duzeltin

Geri