selam doğukan..
kadronun üzerinde herhangi bi ibare bulamadım..elime geçti..57cm bi' kadro.henüz oldukça bilgisizim bisikletler konusunda ama bianchi diye tahmin ediyorum,netten karşılaştırıp baktığım fotoğraflardan yola çıkarak..sele borusu ve gidon borusunda da "made in italy" ibaresi vardı..
nasıl bir görünüm var kafamda..şu fotoğraftaki fikir verebilir
http://i00.i.aliimg.com/photo/v1/465056408/Fixed_Gear_Bike_XR_R_FX700C15.jpg
yüsek profil jantları buldum,kadro boyada..ama göbek sorununu halledemediğimden ördüremiyorum.
şu linkte aslında anlatılmış;
(link)
arka çatalı esnetme şansımız var ama o riske şimdilik girmek istemiyorum.
söylediğim gibi arka çatal genişliği 126 mm,buna uygun 36 delikli bir göbek arıyorum.sanırım 120mm "track hub" ve 3'er mm'lik spacerla çözüm bulabilirim.ama böyle bi göbeği nerden bulacağım hakkında da fikrim yok.
sanırım shimano kasetli göbeklerin genişliği 135mm..drive tarafın aksi tarafındaki spacerı çıkartıp,göbeği ortalayıp 130mm e indirebiliyoruz sanırım genişliği.ve tahminen quick release çalışsın diye milin ucundan aynı uzunlukta kesmemiz gerekir ki bu sorun değil.geriye 5mm lik bir fark kalır ki,sanırım o kadar esneme elle bile sağlanabilir..
ama tabi bunlardan emin olamadığım için sizlere sorayım dedim.daha dar göbekler var mıdır,bulma şansım nedir acaba ?..umarım anlatabilmişimdir sorunumu.