Scudo Sports

Kadro Çizikleri

sepultra77

Aktif Üye
Tepki
90
İsim
Pert
Bisiklet
Kron
Selamlar
Ne kadar korumaya çalışsamda bir şekilde çiziliyor arkadaş! Pahalı bir kadro olduğu için üzülüyorum ister istemez.Çizikler de öyle kaza nedeniyle felan olmuş değil,ya bisikleti yasladığım yerden düşüyor veya araba taşıyıcıda bir yere sürtülüyor ve noktasal da olsa boya kalkıyor.Şimdi bu işin çözümü nedir gibi bir kara döngüye girmek istemiyorum fakat siz nasıl aştınız bunu? "Amaaan salla gitsin" durumunda mı olmalı? Satarken ne olacak? Komple kadro boyamak mantıklı bir çözüm mü?

Scudo
Oje + Salla gitsin.

Bisiklet çizikleri ile güzeldir. Çiziksiz bisiklet kullanılmayan bisiklettir.

Şu telefon ekranı jelatinleri gibi bir şey yapsanız? Forum da öyle bir çözüm bulan vardı sanırım

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
Satma niyetiyle binilirse daha çok çiziliyor "sakınılan göze çöp batar" yada tam tersi olunca çizilsede farkında olunmuyordur.

• Beğen
bisiklet satmak için alınır mı yaw :D

ne kadar kötü de olsa, ne kadar ağır da olsa, ne kadar kalitesiz de olsa, ben satamam şahsen. ya parçalarını değiştiririm ya da birine hediye ederim.

satanlara da saygımız sonsuz tabi... ben sadece kendi bakışımı söylüyorum, bisikletimle aramda duygusal bi bağ var. her ne kadar o bunun farkında olmasa da :(

cansız bir varlığa bu denli bağlanmak da psikolojik bir sorunun belirtisi olsa gerek.:kötü:

@cumali55 Aynen. Şu anki bisikletim kendim alıp kullanmaya başladığım ilk bisiklet. Öyle yıkıcı bir maddi zorluğa girmediğim sürece de satmam onu. Parmağımı ufacık kağıt kesse izi kalıyor, varsın iki çizik de bisikletimde olsun :D

kardeşim çizikler önemli şeyler degildir sonuçta mekanik aksamda sıkıntı olmadıgı sürece çizikleri falan kafaya takmaya gerek yok ama diyosan genede biraz kafama takıyorum ozaman sana önerim bisikletin renk kodunu ögrenip boya satan yerlerden boyayı alıp çok ince fırcalar var biraz başka şeylerin üzerinde deneme yaptıktan sonra onları kapatabilirsin

• Beğen
Malesefki 2 yıldır ki sakınarak bindiğim biskletim bu hafta sonu yapmış olduğumuz dağ turuna kamyonetle çıkış yaptık bisikletlerin birbirine sürtün meden meydana gelen çizikler meydana gelmiş.moral sıfır

@aytacdirek Çizilen yerler artık çizilmiş daha fazla çizik olmasın derseniz size önerim plast-i dip boya. Kadroyu söküp bir yere asın ve plast-i dip ile bir guzel boyayın. Sıkılır boyayı sökmek isterseniz de iki dk da sökülüyor. Araba tamponuna uyguladim gerçekten başarılı. Araştırabilirsiniz.

Bisikletimi ozenli kullanmaya calisiyorum. Ciziliyorsa da yapacak bir sey yok :) Mekanik aksami iyi durumda olsun ve beni yolda birakmasin yeter..

Asil sorun bisikleti satarken olacak :D Bisikletin dis gorunusune onem veren ama mekanikten anlamayan birisine denk geldigimde pazarlik icin bos yere bir suru zaman kaybedecegiz :komik:

• Beğen
Geri