@Carrusca
Yok benim dağ bisikletimde, yol bisikletimde small beden. Hiçte küçük durmuyor. dağ bisikletim small 16 inch olarak geçiyor. Boyum 1.70 ben çok memnunum ve bana çok ideal geliyor.
ben 173 boyundayım. 16 ınc bısıklet alacağım ama cok kucuk durur dıye endıselenıyorum ya. internetten alacağım görme şansımda yok. bu arada yorumlarınız için teşekkürler
@trainspotting35 bişi sorucam bende bugün spor salonunda drop barlı aletle spinning yaptım düz duruşa göre daha ağrısız ve güçlü pedal bastığımı farkettim acaba triban 500 alsam nasıl olur mazgal veya jant sıkıntı çıkarır mı tecrübelerinizi bekliyorum
@Owlknife Ben dağ bisikletinden yola geçen birisi olarak neden daha önce yapmadım sorusunu kendime çok sordum. Uygun lastik basıncı kullandıktan sonra sıkıntı yaşamazsın. Yaklaşık 1100 km oldu lastiğim 1 kez patlamadı (Maaşallah diyeyim) Mazgal konusuna gelirsek ben Büykçekmece de ikamet ediyorum buradaki mazgallara yol bisikleti değil şehir bisikleti bile rahatlıkla girer dağ bisikletinin girebileceği konusunda bile tam emin olamıyorum. Dropbar candır gerisi heyecandır diyenlerdenim.
@trainspotting35 valla drop bar cidden çok rahat peki ben 173 babam da 167 boyunda 75 kg falan herhalde uygun ayarlarla ikimiz de binebilirmiyiz?http://road.cc/sites/default/files/styles/main_width/public/images/Best%20road%20bikes%20under%20%C2%A3300/B%27Twin%20Triban%20500.jpg?itok=M0hHueKf
@Owlknife Evet boy aralığınız aynı bisikleti kullanmaya bence uygun. Bence diye özellikle belirteyim. Ben 1.68 im kayınçom 1.75 onda Scott Speedster 20 var arada değiştirip kullanıyoruz.
@Owlknife Benim daha önceki bisikletim Kron du bana kalırsa Kron a pek yaklaşmayın. Size uygun olan ya S yada M kadrodur L kadronun uyacağını hiç sanmam.