Scudo Sports

Kadın hani ? (Kadınhanı gezisi)

Scudo
Adamlar bize garip garip baktı ve tam bize “Hello” diyecekken, bizler “selamünaleyküm aaabeee… İç (Pide Harcı) getirdik, bize sucuklu ve piynirli börek yapar mısınız? deyince… zavallılar neye uğradıklarını şaşırdılar. Nerden geldiğimizi sorunca… “Konya’dan” dedik. Onlar da cevaben…. Konya’da pide yapan dükkan kalmadı mı? Kriz onları da mı vurdu yoksa …
Adam başına neredeyse 2,5 pide düştü. Ben bu 2,5’u, kanaat notu kullanarak 3’e tamamladım ve hep birlikte sınıfımızı geçtik.

bu muhabbetbaya bir hoş olmus ya. ayakalrınıza sağlık bu arada fotolardaki pideliri görünce aksam üstü canım pide çekti iş çıkısı bir pideciye ugrayacam artık.

@Ediz Tevfik Özgan

Üstad, sen gelmeyince senin börekten düşen hakkını Ahmet hoca halletti. SElamı var. Hakkını helal etsin der. :)

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
hepsi güzelde, bu sitede erkek çocuklarıda var unutmayalım, nasıl çılgın bir pide resmidir o. ben dibim düştü diyim siz anlayın neyin düştüğünü.
afiyet şeker olsun gine çok keyifli bir tur başarmışsınız :D

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
abi çok güzel fotolar...
açıkcası hepimizin yaşadığı seylerden biri...
yabancı gibi hello diyecekken,siz araya giriyorsunuz ve bi selamünaleyküm le şok ediosunuz...

@teampasha

Haklısınız, özür... :eek:

Yok yok, can çekecek bi şey yok...

Aslında börekleri biraz yakmışlar. (Sanırım hamur ateşe fazla yaklaştırılmış). Ayrıca hamuru da çiçeklenmişti. (yine sanırım ki hamur pek dinlendirilmemiş..
Ayrıca kem küm... ve dahi mırın kırın... :eek: :eek: :eek:

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
mesut abi,
yani canımız istedi
:):)

(lütfen savunma yapmayınız:):) )

wwwaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy bebbbbeeeeeeeeeeeeeeeee.... bensiz kadınhanı he. tabi kemik suyu çorbası bana özeldi değilmi. ayrıca sayın süt pazarlamaısı ahmet yıldırım bey efendi :D sizede tesüf ederim ben 1 ay konyada kaldım 1 benimle tour of konya yoq, ama bensiz her taraflara gidiyonus. eyw. yazıldı bunlar... :(

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Yok yok, can çekecek bi şey yok...

Aslında börekleri biraz yakmışlar. (Sanırım hamur ateşe fazla yaklaştırılmış). Ayrıca hamuru da çiçeklenmişti. (yine sanırım ki hamur pek dinlendirilmemiş..
Ayrıca kem küm... ve dahi mırın kırın...

Durumu kurtarmak için uğraşmayın lütfen, ne deseniz nafile; canımız çekti bi kere:) Şimdi Erzurum'da nereden bulacağız Konya'nın bu güzel lezzetini!! :D

Şaka bir tarafa sizin ekibin yaptığı işlere hayranım, hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Allah pedal basan ayaklarınıza sağlık ve kuvvet versin + neşeniz daim olsun..

Sevgiler, selamlar https://www.bisikletforum.com/images/smilies/winken457.gif

ayaklarınıza sağlık :) nefesten kapmayacağımı bilsem ben de yanınızda olmak istiyorum ama bu soğuk havada da sizlere ayak bağı olmaktan korktuğum için havaların biraz daha düzelmesini bekliyorum :) selam ve hürmetlerimle..

mesut abi süper olmuş serin havada :D

*** ben konya dayım şuan hava savunma okulunda askerlik yapıyorum yeni gördüm konuyu ***

oldukça soğuk geçmiş bi geziye benziyor :)

konusu geçmişken bende anlatmak istedim hello yu görünce... :)
...
2007 yazında fethiyeye doğru yolculuğumuza devam ederken...
ahmet mumcu;ahmet türkyılmaz,lütfü çolak,süleyman şatır,ben...bir köy ilkokulunun yanından tırmanıyorduk...çocuklar kapılara yapıştı içlerinden özgüveni tam bir öğrenci... hellooo diyiverdi...bizde cevap verdik...hello tufanı koptu grubumuzdan...
sonra başka bir öğrenci devam etti... what's your name..
ahmet mumcu nun cevabı.. '' my name is ahmet.. '' :)
çocuklar o kadar temiz kalpliydiler ki .. hala türk oldugumuzu anlamamışlardı..
ahmet diyoruz ramazan diyoruz..yok bi kere yabancı olduk ya :) ...
anlatacak çok hikaye var....

ama biz mesut beyin güzel başlığına dönelim....
çok güzel bir gezi ... hele ki o coğrafyada bu soğukta ..kutluyorum sizi...çok güzel bir performans olmuş...
darısı hava soğuk diye çıkmayanların başına...
mutlu kalın...

mesut bey her hafta hikayelerinizi merakla bekleyiyorrum...ve işin doğrusu imreniyorum gurubunuza...çünkü ben akşehirde tek başıma biniyorum... pek meraklısı yok bisikletin..en azından 50-60 km gelecek kimse bulamıyorum.

Tabi adamlar bu kadar şaşırmakta haklılar çünkü bisiklet denen bir icattan haberleri yok varsa da beyaz eşyacıda satılan çocuk oyuncagı aletler sanarlar ne yazıkki:( Afiyet olsun size :eek: iyi geziler Mesut abi

Geri