Scudo Sports

Kaçkar Dağlarına Doğru (Balayı 3. Gün)

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer
Herkese Selam! Sizlerle de paylaşmak istedim...

İyi Seyirler!

Kaçkar dağına doğru yürüdük. Dağlar büyüleyiciydi... vahşi boğaların yaşam alanına doğru yürüdük. 3 ay boyunca Mezovit öküz yatağında kalan boğaları göremedik.
Yoğun sis yüzünden yürüyüşü yarıda kestik. Oksijen seviyesi azaldıkça Yumoş Yumoş olduk. Issızlık arttıkça özgürlükte arttı. Manzara ile kafayı yememek elde değildi.

✩✩✩Bana destek olmak için ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

✩✩✩Sürüş verileri: (link)

Scudo
Bence videoları biraz daha uzun tutmalısın.

• Beğen
Tepkiler: Turisti
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun , Rabbim size sonsuz aşk nasip etsin, hoş bir çekim olmuş inşallah ilerde çocuklarınızla da böyle turlarınız olur temennisiyle , hayırlarda kalın.

'' Çadıyda kaldık ağğbi. '' :D:D:D:D:D:D

O acıklı ses tonuna çok güldüm. :)

Videolarında sürekli ''arkadaşlar'' demeyi azaltırsan bence daha keyifli bir şey çıkacak ortaya. İkinizin bir anısını izlemekten daha çok gezelim görelim porgramı izliyormuşum hissiyatı veriyor bana.

Başarılar... Yolunuz açık, keyfiniz bol olsun.

@Mad Buddha Selam. Çok uzun videolarımda var kanalda. Yani özellikle uzun olsun; ya da kısa olsun diye uğraşmıyorum. İzleyen kişinin benimle beraber az çok aynı hisleri paylaşması için uğraşıyorum. Durum böyle olunca ortaya bunlar çıkıyor. Mesela '' Everesting challenge '' videom epey uzun. Yani isteseniz de bu video kısa olamaz. 8848m tırmanışı ancak böyle anlatabildim. Düşüncem bu yönde. Uzun sürüşlerim olacak '' İstediğin '' gibi epey video olacak :D

@Mad Buddha Selam. Çok uzun videolarımda var kanalda. Yani özellikle uzun olsun; ya da kısa olsun diye uğraşmıyorum. İzleyen kişinin benimle beraber az çok aynı hisleri paylaşması için uğraşıyorum. Durum böyle olunca ortaya bunlar çıkıyor. Mesela '' Everesting challenge '' videom epey uzun. Yani isteseniz de bu video kısa olamaz. 8848m tırmanışı ancak böyle anlatabildim. Düşüncem bu yönde. Uzun sürüşlerim olacak '' İstediğin '' gibi epey video olacak :D
Everesting videosunu seyrettim. Hatta baya oldu diye hatırlıyorum sen onu çekeli. Yeni videoları bekliyorum o zaman. Öyle hep segment bük nereye kadar? ?

• Hahaha
Tepkiler: Özcan güler
@Mad Buddha Bireysel olarak kendi sorunlarımla sürmeye devam edeceğim :D Tubi ile bu tarz videolarda çekmeye devam edeceğiz. Mtb'li gezmeli kamplı maceralı. Güzel şeyler olacak gibi
@Kimbilirne Çok teşekkür ederim. Sağolun
@necmeddin Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Hepimize inşallah
@mtb_rider Evet ya sesim içime kaçmış adeta :D Yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederim. Ben de onun farkındayım da alıştım bir kere :D Bırakacağım ama...

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Herkesten iğreniyorum :komik::komik::komik:
Tuğba Hanım şöyle mi düşünüyordur acaba, "Bu adamla evlilik bayağı yorucu geçecek galiba??" :koptum:
5:20'deki kapıyı oraya kim, ne için, hangi amaçla koydu acaba??? :kötü:
İkinize de tebrikler, herkesin hayallerindeki şeyi yapıyorsunuz birlikte; bravo, aynen devam ???

@Devenez ce que Kendisi '' Rize'li '' Ayder Yaylasına Araç ile çıkmış :D Diyor ki bu kadar rampa mı vardı? Dedim: '' araç ile pek anlayamazsın! Böyle tüm rampaları hisseder; mevsimi tamamen yaşarsın '' :D Buralara hiç gelmemiş. Söğütlü köyünde ki muhtar bile: '' çıkamazsınız '' dedi. Denemeden bilemeyiz dedim :D Herkesin bir fikri var :D Tubi güçlü bir kadın; fakat mental olarak bu kadar fazlasına hazır değilmiş :D
5:20'deki kapıyı Yabani boğalar için koymuşlar. Çıkmasınlar diye. 3 ay boyunca orada yaşayan boğalar. Mezovit yaylasında yaşıyorlar. Kaçkar dağlarının eteklerinde.
Teşekkür ederiz! Tubi ile maceralara devam edeceğiz :D

@Devenez ce que Kendisi '' Rize'li '' Ayder Yaylasına Araç ile çıkmış :D Diyor ki bu kadar rampa mı vardı? Dedim: '' araç ile pek anlayamazsın! Böyle tüm rampaları hisseder; mevsimi tamamen yaşarsın '' :D Buralara hiç gelmemiş. Söğütlü köyünde ki muhtar bile: '' çıkamazsınız '' dedi. Denemeden bilemeyiz dedim :D Herkesin bir fikri var :D Tubi güçlü bir kadın; fakat mental olarak bu kadar fazlasına hazır değilmiş :D
5:20'deki kapıyı Yabani boğalar için koymuşlar. Çıkmasınlar diye. 3 ay boyunca orada yaşayan boğalar. Mezovit yaylasında yaşıyorlar. Kaçkar dağlarının eteklerinde.
Teşekkür ederiz! Tubi ile maceralara devam edeceğiz :D
mental olarak hazır olmak çok önemli tırmanışta. Ben tırmanırken çok zorlandığımda iskender kebap, pideli köfte, cantık falan düşünüyorum. Birde elimden geldiğince ileri bakmamaya çalışıyorum.

Geri