Scudo Sports

Kaçkar Antreman Yarışları - Final - 01.03.2009

fatihgüven

Forum Bağımlısı
Tepki
799
Bu konu için belki biraz erken ama yapılan tarih değişikliğinden herkes haberdar değil, planlar yanlış yapılmasın diye açtım :)

Normalde 01.03.2009 olan yarış 01.03.2009'a ertelendi, 2. yarış Start'ı verilirken Yusuf Abi duyurmuştu.Ama yarışanların bir kısmı duyamadı o anki karışıklıkta..
İnternette de eski haberlerdeki tarih yazıyor genelde..

Scudo
bende yusufla en son konuştuğumda 01.03.2009 idi yarış günü son bir değişiklk mi oldu acaba

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
facebook'ta şöyle yazılmış

Arkadaşlar yapacağımız yarışın zaten ilk tarihi 1 Mart 2009 du, birkaç yarışmacı arkadaşlarımızın yol yarışı ile çakıştığından dolayı geçen yarışta 8 Marta alındığı söylenildi. Ve yarıştan sonra büyük bir çoğunluk bu tarihi kabul etmediler. Ve haklılarda herkes planlarını 8 marta göre değil 1 marta göre yapmışlardı. Biz Kaçkar Bisiklet olarak yarış tarihlerini belirlerken başka yarışlara çakışmasın diye dikkatlice belirledik, ne yazıkki diğer yarış organizasyonları gerek bisiklet ve gerekse orienteering yarışları daha sonradan belirlendiği için bizim yarışlarımızla çakışmıştır. Biz biliyoruz ki bütün yarışan yarışmayan arkadaşlar büyük sıkıntılarla yarışa geliyorlar bu nedenle gelen yada gelmeyen bu işe gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuşumdur.

Aydın Or

şimdi yarış bu pazar değilmi yani martın 1 yarış olacakmı?

@Mert Bağcılar

mert anlamadım ben bunu acıkla bakayım:)

Yarış 1 Mart.

Tam konuyu açacakken forum kilitlendi ve tam o anda öğrendim ki tekrar eski tarihe alınmış.İptal etmeye çalışım ama kilitlendi herşey..

Bir an 8 Mart ldu diye ağlayacaktım.Bu yarışa katılmak istiyorum.Eğer bi aksilik olmazsa ortamı tanımak için ve yeni bisikletimi test için orada olacağım.Ayrıca sizleri tanımakta çok güzel olacak..
Umarım bir aksilik çıkmaz.Herkese iyi forumlar..
Can

bu iyi habere sevindim yoksa planlar alt üst olacaktı doğrusu

Halil(HaliliÖztürk) abi düzeltti ilk mesajı sağolsun.Cümle düşük olabilir ama en azından bilgi doğru ilk mesajda da ;)

Ben de 1 Mart olmasına üzüldüm biraz ama vardır bir hayır :)

Kısmetse 1 Mart'ta bizde orada da olacağız..

arkadaşlar yarışan ve yarışmayan herkes gelsin bu son yarışa karnaval havasında gecsin millet camia görsün

son yarış liderlik için kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak.

gerek yarışanlar ve gerekse izlemeye gelen seyirci kitlesi için heyecan ve zevk dolu dakikalar paylaşaçağız hep birlikte.

gelenekselleşen kaçkar yarışlarının sonuncu'sunuda hep beraber anılarımızda yer eden güzel satırlarla önümüzdeki yıla kadar uğurlamanın çoşkusu ile ayrılacağız.

pazar günü görüşmek ve eğlenmek üzere

cok cetin bir hava olucak yarış günü hadi hayırlısı

yağmur yasın abi yasında hava çok soğuk olmasın alanya'ya hasta gitmek istemiyorum:):)

Geri