Scudo Sports

kablosuz km saatleri pil süreleri

MUSTAFA AKTAŞ

Daimi Üye
Tepki
99
kablosuz km saatlerinin pil süreleri ile ilgili bilgi bulamadım. nasıl piller kullanılıyor. ve örneğin kaç km de değiştirilmesi gerekiyor. mesela sigma dts 1106 için örnek verebilirmisinz.

Scudo
Ta tersine daha fazlada dayanabilir genelde bir adet tekere takılan parçada bir tanede veya iki tanede ekranda var zaten fazla harcamıyacağına göre ... aslında açık kalma süresine bağlı ...

cihazın üzerinde veya kitapçığında kaç mili amper çektiği yazar.taktığın pil de çin malı değil kaliteli bir markaysa maxsell öneririm bu arada ve pili aldığın dükkan yada neresiyse pilin raf ömrünü geçirmeyip pili taze tuttuysa pilin üzerinde yazan verdiği mili amperi cihazın üzerinde yada kitapçığında yazana böleceksin kaç saat yeteceğini aşağı yukaruı bulmuş olacaksın.ama bütün bunlar cihaz ortalama yani sinyal göndermediği zaman çektiği minumum akımı yazar pillerde hiç bir zaman üstündeki değeri tam vermez yani senın buldugun değer sıfır hata degerıdır buyuk ihtimal bundan epey aşağıda bir zaman ıcınde bıtecektır.

Mustafa bey konuyla alakasız olabilir ama daha öncede kablosuz km cihazlarıyla ilgili açılan birkaç başlıkta 3-4 kişi yanyana giderken frekansların karışabileceği veya elektrik trafolarının çevresinden geçerken şaşıracağı söylenmişti. Bilginiz olsun diye söyledim.

Pil konusunda galiba çok bir fark yokmuş normal aletlerle. Galiba sadece bir pil ekstradan maşaya taktığımız aparatın üstüne takıyormuşsunuz.

bende merak ediyordum bu konuyu 25 liraya satılıyor kablosuzlar alan kullanan yokmudur?

Geri