O onurt47 Üye Kayıt 16 Ağustos 2013 Mesaj 2 Tepki 0 Şehir izmir Bisiklet Bianchi 19 Ağustos 2013 #1 Bianchi Caurus 837 marka 2. el bisiklet satın aldım. Bir jant teli eksikti. İzmir-Çankaya'da araştırdım. Hiç bir yerde bulamıyorum. Denenen jant telleri sürekli kısa kalıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ? Teşekkürler.
Bianchi Caurus 837 marka 2. el bisiklet satın aldım. Bir jant teli eksikti. İzmir-Çankaya'da araştırdım. Hiç bir yerde bulamıyorum. Denenen jant telleri sürekli kısa kalıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ? Teşekkürler.
sonerveozer Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2007 Mesaj 756 Tepki 175 Şehir MANİSA Bisiklet Mosso 19 Ağustos 2013 #2 selamlar, çankayada sundu nun karşısında bir bisikletçi var oraya sorabilirsin , sanırım 27" jant olduğu için uygun bulamamışsın, 270 mm lik jant telini radial örgüyle uydurabilirsin sıkıntı olmaz , bana yolla yapayım diyicem ama masraflı olacak...
selamlar, çankayada sundu nun karşısında bir bisikletçi var oraya sorabilirsin , sanırım 27" jant olduğu için uygun bulamamışsın, 270 mm lik jant telini radial örgüyle uydurabilirsin sıkıntı olmaz , bana yolla yapayım diyicem ama masraflı olacak...
E ErcanArslan Aktif Üye Kayıt 2 Mayıs 2013 Mesaj 195 Tepki 7 Şehir Antalya Bisiklet Sedona 19 Ağustos 2013 #3 jant teli uzunluğunu ölç, internette ara, daha rahat bulursun.